Kiemelt partnerünk 2012.08.22-től új, ügyfélszegmens alapú ajánlatokkal áll ügyfeleink rendelkezésére lakáshitelek és szabad felhasználású hitelek esetén.

Az Elsődleges és a Premium ügyfelek esetén az alábbi kedvezők érhetők el egy hiteligénylés során:

Az Elsődlegességet vállaló ügyfeleknek folyamatos kamatkedvezményt nyújtanak valamennyi lakáshitel és személyi kölcsön esetén. 
- A Prémium ügyfelek számára induló költség kedvezményt biztosítanak, jelzáloghiteleknél ezen kívül további kamatkedvezményt is nyújtanak, ami kézzel fogható megtakarítást jelent az ügyfeleink számára a havi törlesztésben is.

A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy az ügyfél a mindenkori nettó minimálbér összegét (jelenleg 60.915 Ft) legfeljebb 2 részletben a számlájára utalja  és legalább havi 4 darab tranzakció teljesüljön a Bankszámláján (mindkét feltételnek a teljesülés vizsgálatát megelőző három hónapból legalább kétszer teljesülnie kell, az első vizsgálatra a folyósítást követő negyedik hónapban kerül sor).

Elfogadható tranzakció típusok= Bankszámlán terhelt

  • eseti és állandó átutalás,
  • csoportos beszedés,
  • bankkártyás készpénzfelvétel ATM-ből (hitelkeretből is)
  • bankkártyás vásárlás (hitelkeretből is).

Nem fogadható el tranzakcióként:

  • készpénz befizetés,
  • saját számlák közötti tranzakciók,
  • havonta esedékes törlesztő részlet megfizetése.

További feltételekről, pontos havi törlesztő részletekről érdeklődjön irodáinkban!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Szép estét kívánok!
Amennyiben élni akarok az árfolyamrögzítéssel, mennyibe kerül nekem a szerződésmódosítás? A tulajdonlap árán kívül terhel-e még más költség? Kell-e közjegyzői díjat fizetni, mert eddig ellentmondó választ kaptam erre a kérdésemre, még a Banki dolgozó sem tudott egyértelmű választ adni.
Előre is köszönöm válaszukat!
Tisztelettel: Katalin

Tisztelt Hitelnet!
Azt szeretném tudni, hogy kiemelt partnerük kedvezményeinek köszönhetően mennyivel csökkenthető a hitelkamat illetve ez konkrétan mekkora kamatlábat jelentene?
Előre is köszönöm.
Nóri