Jogosult vagyok-e államilag támogatott hitelre?

Tető alatt lévő házamat szeretném befejezni két kicsi gyerekem van kaphatok e államilag támogatott hitelt?
Kérdést feltette: Mária

Kedves Mária!

Lakóház építéséhez igényelhető az állami kamattámogatású lakáshitel, amennyiben a jogszabályban előírt további feltételeknek is megfelel.

Az államilag támogatott lakáshitel igénylési feltételeiről bővebben honlapunkon olvashat. (https://hitelnet.hu/allamilag-tamogatott-lakashitel/)

Az állami kamattámogatású lakáshitelek megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják a lehetőségekről.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

A következőkben kérném segítségüket.
20 évvel ezelőtt vettünk két gyermekünk nevére 50-50%-os tulajdonosi megoszlásban egy lakást. A lakásnak édesanyám a haszonélvezője, s benne is lakik 20 éve. Most egyik gyermekünk szeretné megvenni első saját lakását. Jár-e neki az államilag támogatott lakáshitel?
Köszönöm válaszukat.

Kérdésem az, hogy jár-e nekem államilag támogatott lakáshitel, ha jelenleg egy másik lakásnak már tulajdonosa vagyok 50 %-ban. Esetleg segít-e, ha elajándékozom a részemet, vagy erre nincs szükség?
Köszönöm válaszukat.


4
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x