Jelzáloghitelemet és hitelkártyámat szeretném összevonni egy hitelbe

Tisztelt Credit csoport!

Azt szeretném megtudni Önöktől, hogy lehet-e két hitelt összevonni? Ugyanis van egy jelzáloghitelem és egy hitelkártyám is, amit sajnos felmondtak, mert anyagi okok miatt nem tudtuk törleszteni.

Ez ügyben azt akarnám megtudni, hogy ilyen esetben lehet-e szó arról, hogy a meglévő jelzáloghitelemhez hozzá lehet-e tenni a másik fajta hitelemet?
Ha igen, akkor hogyan tudom ezt megcsinálni?
Ha pedig nem, akkor milyen lehetőségeim vannak?

Tisztelettel.
Erzsébet

Kedves Erzsébet!

Két különböző hitel egy adósságrendező hitelbe történő összevonására elvileg van lehetőség. Feltétel azonban, hogy a kiváltandó kölcsönök szerződésszerűen, pontosan legyenek fizetve. Nem lehet az adósnak elmaradása, hátraléka.

Mivel az Ön hitelkártya-szerződését már felmondta a bank, adatai valószínűleg BAR listásra kerültek. Ilyen esetben sajnos sem adósságrendező jelzáloghitel, sem egyéb kölcsön igénylésére nincs lehetőség. A leírtak alapján sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Passzív KHR listásként van-e lehetőségem a meglévő hiteleimet összevonni egy helyre, a havi törlesztőrészlet(ek) csökkentésének céljából? Törlesztőrészlet elmaradásom van, ingatlanfedezet lehetséges. A havi törlesztőrészletek összege meghaladja a fizetésem 60%-t.
Válaszát előre is köszönöm!


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x