Egy váratlan esemény miatt sürgősen kölcsönre van szüksége? Szeretné minél rövidebb idő alatt elintézni a hitellel kapcsolatos teendőket?

Vezető bankpartnerünk által kínált hiteltermék esetén a hitelkérelem elbírálására gyorsított ügyintézés formájában kerül sor. A pozitív hitelbírálatot követően garantált időpontot tudunk ajánlani Önnek.

Gyorsított hiteligénylés esetén az alábbi átfutási idők alatt vállalja partner pénzintézetünk a kölcsönszerződés megkötését:

  1. folyamat: a szerződéskötés az igénybefogadást követő 5. munkanapon
  2. folyamat: a szerződéskötés az igénybefogadást követő 10-20. munkanapon

Fenti garantált átfutási idők a banki szerződéskötés időpontjára vonatkoznak, ezt követően szükséges a kölcsönszerződést egyoldalú közjegyzői okiratba foglalni. A Hitelnet irodáiban megoldható, hogy a közjegyzői okirat aláírására még a szerződéskötés napján sor kerüljön.

Az átfutási idő garantálása miatt a gyorsított hiteligénylési eljáráshoz az alábbi hiteligénylési feltételek szükségesek:

  • A hitelbírálathoz és a szerződéskötéshez szükséges dokumentumok hiánytalan benyújtása
  • 50 millió Ft alatti, a kért hiteltípus maximálisan igényelhető hitelösszegét nem meghaladó hiteligénylés
  • Kizárólag egy összegben folyósított kölcsön igénylése (szakaszos folyósítású deviza lakáshitel igénylése nem fogadható el)
  • Gyorsított eljárás keretében állami támogatás nem igényelhető
  • Lakáshitel valamint adósságrendező hitel igénylése csak a 2. folyamatban lehetséges

Gyorsított jelzáloghitel igénylése esetén Ön gyorsasági díjat köteles fizetni az adott pénzintézetnek. A gyorsasági díj a kölcsönösszeg folyósításakor kerül felszámításra. Összegét építési, bővítési, korszerűsítési, felújítási vagy szabad felhasználású jelzáloghitelek esetén a bank a folyósított kölcsön összegéből vonja le, vásárlási célú jelzáloghitelek esetén Ön pénztári befizetéssel, vagy folyószámláról történő megfizetéssel egyenlítheti ki. Amennyiben a pénzintézetnek felróható okból nem teljesül a garantált átfutási idő, a gyorsasági díj nem kerül felszámításra.

A bank a gyorsított ügyintézésért külön díjat számolhat fel.

Jelzáloghitel igénylés esetén is érdemes igénybe venni a Hitelnet díjmentes szolgáltatásait, hitelkalkulátorunk segítségével is rengeteg időt és energiát tud megtakarítani.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Cím!
Érdeklődni szeretnék, mennyi kölcsönt vehetnék fel 62 évesen? Garázst szeretnék építeni, kb. 3 millióra lenne szükségem, 25 évre. Én külföldről kapom a nyugdíjamat, havi 200.000 forint.
Tisztelettel: Nándor