Hitelfelvételre készül, de az ingatlana értékéhez képest meglehetősen nagy összegű jelzáloghitelre lenne szüksége és emiatt a pénzintézetek többsége – a megszigorított hitelfeltételekre hivatkozva – visszautasítja hitelkérelmét?

A hitelösszeg növelése érdekében magas finanszírozású konstrukció esetén is bevonató a hitelügyletbe pótfedezet, azonban csak lakáscélú felhasználás esetén.

Konkrét kölcsönügylet esetén kérjen személyre szóló ajánlatot - a honlapunkon található ajánlatkérő nyomtatvány kitöltésével – díjmentesen, minden kötelezettség nélkül. Hitelezési Tanácsadóink 1 munkanap alatt elkészítik az Ön igényeihez és lehetőségeihez szabott magas finanszírozású hitelkonstrukciót tartalmazó ajánlatot, a hitelkérelem pénzintézethez történő benyújtása előtt pedig felmérik az Ön hitelképességét és elvégzik a hitelügylet előzetes bírálatát.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Cím!
Projekt finanszírozást vagy beruházást csinálnak önönk?
Kérem ha módukban áll telefonon válaszolni mivel nem vagyok sűrün gép közelben.

Tisztelt Tanácsadó!

Ezt a hitel formát bar listások is igényelhetik? Egy-másfél éve vagyok passzívként a listán. Nem tudna segíteni szabad felhasználású vagy lakásvásárlási hitelben? Nagyon sürgősen lenne szükségünk rá. Előre is köszönöm: Baranyainé

Tisztelt Hitelnet Csoport!

2008. márciusába az OTP 13millióra értékelte 54 nm-es lakótelepi lakásunkat,
és 7millió Ft CHF alapú hitelt kaptunk rá, ami most sajna legalább 8millió. Égető és nagyon gyors szükségünk lenne most ennek bővítésére. Szabadfelhasználású a meglévő hitelünk.
Elképzelhető-e, hogy kapnánk egy olyan értékbecslést, amivel nagyobb hitelhez juthatnánk?

Köszönettel:
Asztalos Attila ésIldikó