Kérdésem az lenne, hogy telek illetve mobilház vásárlásakor kaphatok
kamattámogatott hitelt?

Kedves Abigél!

Mobilházra sem kamattámogatott, illetve piaci kamatozású lakáshitel, sem szabad felhasználású jelzáloghitel nem igényelhető.
Építési telek vételárának finanszírozására több pénzintézet is nyújt lehetőséget. A telekvásárlási hitelek megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdv!
Milyen hitelek után jár szocpol 2 gyerek esetén?
2 millió forint a mobilház, 50 nm-es. Milyen hitelt vagy kedvezményt tudunk igénybe venni 2 gyerek után? Meddig kellene fizetni? Mik a feltételek a hitelhez? Ha én minimálbérrel vagyok bejelentve (ha csak annyit tudok igazolni), párom pedig gyest kap (2 gyerek esetén). Nincs tartozásom.

Jó napot!
Érdeklődni szeretnék, hogy van nekem telek részem az anyai örökségből. A kérdésem a következő: van 3 gyermekem és a negyedik idén születik, szeretném megkérdezni, hogy mobilházat szeretnék vásárolni és hogy lehet-e szocpolt igényelni rá?
Előre is köszönöm a választ.
Tisztelettel: Lajos

Amennyiben faházat szeretnénk vásárolni, akkor arra jelenleg melyen támogatások érhetők el? Más házunk nincs, jövedelemmel mind a ketten rendelkezünk, de szeretnénk végre a szüleinktől külön költözni. Kérem írják meg, hogy milyen támogatott hitel vagy szocpol lehetőségek közül tudunk választani. Előre is köszönöm.