Ingatlanfedezet bevonása mellett igényelhető hitelt keres? Az Ön által felvenni kívánt kölcsön nem lakáscélú, hanem egyéb ingatlan finanszírozását kívánja megvalósítani? Pénzügyi partnereink hitelkonstrukcióinak köszönhetően mindkét esetben számos hitelfelvételi lehetőséget nyújt Önnek a Hitelnet.

Ingatlanfedezet bevonásával nem csupán lakáscélú tervek valósíthatók meg, hanem szabad felhasználású és hitelkiváltó kölcsön, valamint nem lakáscélú ingatlan építése, vásárlása, felújítása, bővítése, illetve korszerűsítése is finanszírozható, különböző kondíciók mellett.

Az ingatlanhitel a jelzálog alapú kölcsönök összefoglaló neve, melyekkel kapcsolatban az egyik legfontosabb tudnivaló az, hogy milyen devizanemben igényelhetők. A jelzálog alapú kölcsönök devizanemét jogszabály határozza meg.

Az ingatlanhitelek maximális finanszírozási hányadára ugyancsak jogszabályi előírás vonatkozik, forint alapú hiteltermékek esetén ez az alábbiakat jelenti:

Az ingatlanhitelek igénylése – a megfelelő feltételekkel rendelkező ingatlanfedezet bevonása mellett – jövedelemigazoláshoz is kötött. A kölcsönigénylőnek jellemzően minimum 3 havi folyamatos, nem próbaidő alatti munkaviszonyból származó jövedelmet kell igazolnia, melynek elvárt összege függ a felvenni kívánt hitel összegétől és a háztartás jövedelmi helyzetétől.

Az ingatlanhitelek ügyintézése általában 3-4 hetet vesz igénybe, a folyósításra pedig a konkrét hitelcéltól függően, egy összegben vagy szakaszosan kerül sor. Törlesztő részletet mindig csak a már kifolyósított hitelösszeg után kell fizetni.

Az ingatlanhitelek havi törlesztő részletéről való tájékozódását segíti elő Hitelkalkulátorunk, mellyel a kívánt hitelcél esetén érvényes törlesztések online könnyen és gyorsan kiszámolhatók.

Az ingatlanhitelek fedezetét a már tulajdonban lévő ingatlan képezi szabad felhasználású, hitelkiváltó, felújítási és korszerűsítési vagy bővítési kölcsönök esetén, ám lakáscélú vagy nem lakáscélú ingatlanok megszerzésekor a megvásárolni illetve építeni kívánt ingatlan jelenti a biztosítékot. A szükséges finanszírozási összeg elérése céljából bármely hiteltípus esetén van lehetőség kiegészítő ingatlanfedezet bevonására.

Az ingatlanhitelek ügyintézésekor járulékos költségekkel kell számolni, melyek egy része bankpartnereink díjelengedési akciójának köszönhetően lényegesen mérsékelhető. Az egyes banki akciókról honlapunkon keresztül vagy a Hitelnet irodáiban és Partnereinél tájékozódhat.

Ha most szeretné ingatlanhitelét elindítani, akkor küldje el ajánlatkérését, s Hiteltanácsadóink egy munkanapon belül értesítik Önt az aktuális lehetőségekről.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdvözlöm! Szeretnék egy ingatlant vásárolni,üzlethelységgel együtt! 12M FT-ért,milyen lehetőségem van? Sajnos van APEH tartozásom, de havonta fizetem.Vállalkozásom szünetel,szeretném ujra kezdeni.Hogyan, és mennyi idő alatt igényelhetek, ha van rá egyáltalán lehetőségem