Információkérés lakásvásárlási hitelről

Szeretném megtudni, hogy egy lakásvásárlási hitelhez hány hónap ledolgozott munkaidő, és mennyi jövedelem szükséges? Munkanélküli személy tud-e felvenni lakásvásárlási hitelt?
Zsolt

Kedves Zsolt!

Lakásvásárlási hitel igényléséhez a jelenlegi munkahelyen legalább 3 hónapos munkaviszonyt kell igazolni. Az adós nem lehet próbaidő alatt.  A nettó jövedelemnek el kell érnie a mindenkori minimálbér összegét (jelenleg: 60.600.- Ft). Munkanélküli személy hiteligénylésére nincsen lehetőség.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt hitelnet!
Lakásvásárlással kapcsolatban szeretnék kérni önöktől segítséget.
6M forintért szeretnék lakást vásárolni Nyíregyházán. 3M forinttal rendelkezem, jövedelmet nem tudok igazolni, de kezest tudnék bevonni.
Válaszukat köszönöm!

Kedves Szabolcs!
A 6 milliós lakás megvásárlásához 3 millió forint saját erő elegendő lehet, ha adósként megfelelő jövedelemmel rendelkező személyt tud bevonni a hitelügyletbe. Ha erre van lehetősége, kérjük, küldje el online ajánlatkérését, és Szakértőink tájékoztatni fogják a legkedvezőbb lakásvásárlási konstrukciókról!

Eladtuk a házunkat. A vevők kölcsönt vesznek fel a vásárláshoz. Már beadták a hitelkérelmet és az értékbecslő is volt kint, felértékelte az ingatlant. Ennek kb. már egy hete. Kérdésem: mi következik ezután? Mennyi idő még a hátralévő bank általi rész utalása? Illetve a jövő héten mi elutazunk, van-e jelentősége, ha egy hétig nem tartózkodunk idehaza? Ui: a második önrészt akkor kötelesek utalni mielőtt megkapnak a banki fizetési kötelezettséget vállaló nyilatkozatot.?
Válaszát mielőbb várom és előre is nagyon köszönöm.
Üdv: Zsolt

Tisztelt Szakértő!
Szeretnék használt lakást vásárolni. Jelenleg albérlőként lakom benne. Sajnos megtakarításom nincs, így a teljes lakásvásárlási összeget hitelként tudnám csak felvenni, lenne erre lehetőségem? Milyen plusz költségekkel kell számolnom? Ha hozzájutok egy nagyobb összeghez, lehetőség lenne-e előtörlesztésre?
Köszönettel:
Piroska


6
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x