Igényelhető lakáshitel ukrán állampolgárság esetén?

Jó napot kívánok!
Ukrajnai születésű, magyar ajkú, de ukrán állampolgár vagyok. A kérdésem a következő: igényelhetek-e lakáshitelt Magyarország területén, ha az adott ingatlan árának az 50%-ával rendelkezem?
Előre köszönöm!
Jenő

Kedves Jenő!

Ukrán állampolgárság esetén hitel felvételére abban az esetben lehet jogosult, ha rendelkezik magyar hatóság által kiállított személyes okmányokkal. Devizakülföldiek finanszírozására – ha nem uniós tagországról vagy Svájcról van szó – sajnos nincs lehetőség.
Az 50%-os saját erő elegendő lenne a lakáshitel felvételéhez.
Amennyiben van magyarországi személyes okmánya, kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják a lehetőségekről.

 Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Én magyar állampolgár vagyok és a férjem ukrán. 4 közös gyermekünk van, ők is magyar állampolgárok. Ukrajnából szeretnénk átköltözni Magyarországra. Jövedelme van a férjemnek Németországból. Nekem csak egy hónapja van munkahelyem német cégben. Milyen feltételekkel tudunk kapni hitelt?

Kedves Viktória!
Lakáshitel igénylésére Ön akkor lehet jogosult, ha jelenlegi munkahelyén meglesz legalább a 3 hónapos, folyamatos, nem próbaidős munkaviszonya. Arról, hogy ukrán állampolgárságú férje bevonásához milyen egyéb iratokra van szükség, Szakértőink készséggel tájékoztatják az ügylet további részleteinek ismeretében. Ehhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!
Lakásvásárlási hitel felvételének továbbá feltétele, hogy rendelkezzenek önerővel, mivel a vásárolandó lakás teljes értéke nem vehető fel hitelként. Azt, hogy mennyi készpénz szükséges, az Önök igazolt nettó jövedelme és a megvásárolni kívánt lakás értéke, állapota, területi elhelyezkedése határozza meg, tehát erről is bővebb információk esetén tudnak Szakértőink pontos tájékoztatást adni.


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x