Igényelhető lakáscsere esetén áthidaló kölcsön?

Még nem adtam el a lakásomat, de már megtaláltam álmaim otthonát. Létezik-e valamelyik banknál olyan megoldás, hogy ha esetleg nem tudom eladni a lakásomat záros határidőn belül, kaphatok-e áthidaló kölcsönt, amíg nem sikerül értékesíteni?
Éva

Kedves Éva!

Lakáscsere esetén van lehetőség áthidaló kölcsön igénybe vételére. Az áthidaló hitel lehetőséget nyújt az újabb ingatlan vételárának finanszírozására a meglévő lakás értékesítéséig. Az áthidaló hitelkonstrukciókról és azok feltételeiről kérje tájékoztatásunkat online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltésével!Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

3,5 millió CHF kölcsön van a lakásomon 2008. 02. óta az OTP Banknál. 2012-ben árfolyamrögzítést csináltattam.
El szeretném adni a lakásomat, mert nekem egyedül nagyon nagy és 5 millió forintért szeretnék egy kisebbet venni. Ami megvan, azt még nem sikerült eladnom, de minél hamarabb szeretnék elköltözni a mostani lakásomból.
Milyen lehetőségeim vannak?

Kedves Éva!
Lakáscsere esetén a másik lakás megvásárlásához igényelhető 2 éves futamidejű, úgynevezett lakáscsere hitel. Erről részletes tájékoztatást online ajánlatérő nyomtatványunk kitöltése után tudnak adni Szakértőink.


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x