Lakáshitel felvétele előtt sokan nincsenek tisztában azzal, hogyan is induljanak el, minek célszerű elsőként utánanézni. Már a lakáshitel ügyintézés kezdetén az Ön segítségére lehet a Hitelnet, ahol Kollégáink és Partnereink készséggel adnak felvilágosítást a lakáscélú jelzáloghitelek igénylési feltételeiről és havi törlesztő részletéről már az előtt, hogy a megvásárolni kívánt ingatlant Ön kiválasztotta volna, vagy új lakóház esetén a tervek elkészültek volna.

Ha a megvásárolni vagy felépíteni kívánt ingatlannal kapcsolatos konkrét adatok még nem állnak rendelkezésre, akkor is előre kalkulálható az Ön és háztartása bevételei és kiadásai alapján, hogy hozzávetőlegesen mekkora összegű lakáskölcsönhöz juthat.

Ehhez az előminősítéshez az alábbi dokumentumok benyújtására van szükség:

  • 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás
  • Utolsó háromhavi – munkabért tartalmazó – folyószámla kivonat, esetleg APEH jövedelemigazolás
  • Személyes okmányok: személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya

Fenti dokumentumokból már könnyen megállapítható, hogy milyen lehetőségei lennének egy esetleges lakásvásárlási vagy lakásépítési hitel igénylésekor.

A maximálisan felvehető hitel összegét még befolyásolja az adott ingatlan vételára vagy adott esetben a várható jövőbeni értéke is.

Ha már van konkrét elképzelése a megvásárolni vagy felépíteni kívánt ingatlannal kapcsolatban, akkor érdemes elküldenie ajánlatkérését is, melyet Kollégáink az egyedi igényeknek megfelelően készítenek el. A személyre szóló ingyenes ajánlatot hitelezési Tanácsadóink egy munkanapon belül elküldik az Ön által megadott e-mail címre.

Amennyiben a lakáshitelek felvételével kapcsolatban további kérdései merültek fel, kérdezze Hitelszakértőinket személyesen, telefonon vagy e-mailben!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése