Hitel szeretnék felvenni még a nyáron és ehhez keresem a legjobb ajánlatokat. Más oldalon láttam, hogy a bank megnevezésével mutatják a havi törlesztő részleteket és ott azonnal igényelhetem is a kiválasztott banknál a hitelt. Ezzel szemben itt csak 1-2 ajánlatot találok, hogyan lehet ez? Én 8 millió forint lakáshitel felvételét tervezem egy 10 milliós lakás megvásárlásához. Kérek erre ajánlatot több bank közül, és én akarom eldönteni, hogy melyiknél veszek fel hitelt.

Köszönettel:
Kovács E.

Kedves E.

A Hitelnet.hu-nak nem célja, hogy felsorolás szerűen ismertessen 20 banki törlesztő részletet, hiszen közel sem biztos, hogy az Ön által kiválasztott banknál Ön is meg is kaphatja a hitelt illetve lehetséges, hogy az alacsony havi törlesztő részlet rendkívül magas kezdeti költségekkel jár. A más oldalakon alkalmazott konkrét banki hitelkalkulátorral Ön egy banki ügyintézőtől kér ajánlatot, aki nem fogja azt mondani, hogy sajnos nálunk nem kaphat hitelt, de egy másik bank sokkal olcsóbban és gyorsabban megkaphatja ugyanezt.

A Hitelnet.hu online hitelkalkulátora megmutatja Önnek a partner pénzintézeteinknél elérhető legkedvezőbb ajánlatokat. Személyre szabott, több banki kondíciót tartalmazó ajánlatunkat több éves szakmai tapasztalattal rendelkező hiteltanácsadóink készítik el az Ön számára a megadott adatok és egy esetleges személyes megbeszélés vagy telefonos egyeztetést követően.

Ezen túlmenően kollégáink természetesen a teljes körű ügyintézést is leveszik az Ön válláról, nem kell a földhivatalban sorba állnia vagy a banki nyomtatványok kitöltésével bajlódnia. Szolgáltatásunk természetesen díjmentes, sőt szám os esetben a hiteligénylés rajtunk keresztül olcsóbb, mintha közvetlen a banki ügyintézőhöz fordult volna.

Kérjük töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és tanácsadóink felveszik Önnel a kapcsolatot és ismertetni fogják a lehetőségeket és az Ön számára elérhető legjobb ajánlatokat, melyek közül már Ön dönteti el, melyik bank a számára legszimpatikusabb.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Szeretném megkérdezni, hogy hitelfelvétel esetén a kezelési és közjegyzői díjat, ami általában 10%, a hitel kifizetése előtt kell-e kifizetnem.
Arra a kérdésre, hogy miért nem lehet ezt az összeget a hitelből levonva fizetni a hitelt, a válasz az volt, hogy az állam bünteti ezt. Nagyon gyanús, mert ha ezt a 10%-ot előre kifizetem, nem vagyok biztosítva a hitel kifizetésére.

Tisztelt Hitelnet!
Szeretnék érdeklődni, lehetőség van-e ma /2014 01 03/ Magyarországon ingatlanhitelhez jutni. Ha igen, milyen módon és kihez lehet fordulni?
A nővéremmel együtt örököltünk egy ingatlant. Ki szeretném vásárolni a részét /megbeszélés alapján/. Sajnos lehet, hogy BAR listás vagyok. Ezért szeretnék érdeklődni a lehetőségeimről.
Köszönöm szíves válaszukat.