nagyon nagy bajba vagyunk lehet hogy elviszik a házat a fejünk felől és nagyon nagy szükségem lenne pénzre .eddig hol volt munka helyem hol nem de most már bejelentet munka helyem van és elég jól kapok . három kiskorú családom van magyarok vagyunk és szeretnénk megtartani a lakást de ha mégsem akkor venni kell másikat ebbe kérem segítsenek ha van megoldás. előre is köszönöm.z
Kérdést feltette: József

Kedves József!

A lakásvásárlási hitelnek 3 alapvető feltétele van. Az egyik, hogy a hiteligénylők nem szerepelhetnek a Központi Hitelinformációs Rendszerben (BAR lista). A rendszerbe akkor kerülhetnek be az ügyféladatok, ha az adós korábbi kölcsönét nem szerződésszerűen törlesztette, vagyis három hónapot és minimálbért meghaladó elmaradást halmozott fel.

Jövedelmi oldalról háromhavi, folyamatos munkaviszonyból származó, legalább a minimálbér összegét (2011-ben nettó 60.600.- Ft) elérő kereset szükséges.

A lakáshitel fedezete a megvásárolni kívánt ingatlan, mely forgalmi értékének maximum 80%-áig nyújtható kölcsön. A vételár további részével önerő vagy kiegészítő ingatlanfedezet formájában kell rendelkezni.

Amennyiben fenti feltételeknek megfelel, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatják a lehetőségekről.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése