Hitellehetőség adósságrendezésre aktív BAR listásként?

Az elmúlt évek során “sikerült ” tetemes adósságot felhalmoznom. Két gyermeket nevelek egyedül 9. éve, nem volt nehéz. Sok apró kis tartozás, a késedelmi kamat, magas THM, elmaradt közüzemi számlák stn. Ezt az adósságot szeretném rendezni, hogy tovább ne nőjenek és csak 1 hitelem legyen.

Semmilyen megoldást nem találok, mivel aktív Bár listás vagyok, és jelzáloghitelt sem tudok felvenni, mert “vegyes ” építésű házban lakom. Most váltottam munkahelyet és csak 1 hónapja dolgozom közalkalmazottként.

Szeretném tudni, hogy van-e valami kiút vagy totál csőd van?

Válaszát előre is köszönöm!
Anna

Kedves Anna!

A leírtaknak megfelelő hitelajánlatot sajnos nem tudunk adni Önnek. Ennek egyik oka az Ön aktív BAR státusza. BAR lista esetén egyik pénzintézetnél sincs lehetőség hitelfelvételre.

Továbbá hiteligényléshez jelenleg minimum 3 hónapos folyamatos munkaviszonyra van szükség, így az 1 hónapos munkaviszony szintén problémát jelentene.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jó napot!
Aktív BÁR-os vagyok, sajnos több banknak tartozom, amit szeretnék rendezni, de így ennyi fele nem tudnék fizetni. Sajnos a hitelek igaz az én nevemen vannak, de a volt párom ,,vette˝ fel. Autóhitel, bankkártya, áruvásárlás stb. Amikor fizetni kellett volna nem segített, így rám maradt minden. Szeretném rendezni, de fogalmam sincs, hogy hogyan. Egyáltalán milyen megoldás van ilyenkor?
Várom válaszukat, köszönöm.


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x