Hitelkiváltást szeretnék ingatlanfedezet nélkül!

Ki szeretném váltani hiteleimet egy hitellé! Háromszázezret keresek havonta vagy többet. Sajnos ingatlanfedezettel nem rendelkezem és olyan öt millióra lenne szükségem. 4-5 éves futamidőre szeretnék hitelt felvenni! Van-e lehetőség ilyen hitelt felvenni?
Előre is köszönöm a segítséget. József

Kedves József!

Fedezet nélkül a nettó jövedelemnek körülbelül az 5-6-szorosa vehető fel, ami 300 ezer forintos nettó jövedelem esetén nem teszi lehetővé 5 millió forint felvételét. Ekkora összeghez ingatlanfedezet bevonása szükséges.
Továbbá a személyi hitel pozitív bírálatához szükséges, hogy a meglévő hiteltörlesztések összege ne legyen több a nettó jövedelem 33%-ánál. A meglévő törlesztő részletekkel személyi hitel esetén akkor is számol a bank, ha a kölcsön célja e hitelek kiváltása.
Fentiek miatt sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelajánlatot adni.

További részleteket a témában ide kattintva olvashat!


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jelenlegi kettő hitelünk svájci frank alapú. Az egyik autó, a másik motor. Kb. 3.000.000.- Ft-ot szeretnék igényelni hiteleim kiváltásához. A fizetésem 150.000 Ft. Érdeklődnék mik a lehetőségeim, mi az az összeg, amit ha önök adnának.
Köszönöm.

Hitelkiváltás céljából szükségem lenne hitelre, 500-600 ezer Ft-ra. BAR listán szerepelek, ezt szeretném 1 összegben visszafizetni. Nettó keresetem: 110 ezer Ft. Érdeklődni szeretnék, hogy valamelyik bank fogadna-e ez ügyben és tudna-e segíteni nekem.
Válaszát előre is köszönöm!

T. Ügyintéző!
Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy szeretném kiváltani a svájci frank alapú személyi hitelemet, lakásfedezet nélküli hitelre. Van-e erre mód? Kb.két millió forintra lenne szükségem.
Várom válaszát.Tisztelettel.
Gerti


6
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x