Hitelkiváltásra milyen gyorsköcsönt lehet felvenni?

Tisztelt Hitelnet!

Azt szeretném tudni, hogy hitelkiváltásra milyen gyorskölcsönt lehetne felvenni. 175.670 forint a nyugdíjam. 2013. 04-tól egyéni vállalkozó vagyok. /124.800 Ft/

Több hitelem is van, amit a fiam svájci frankos hitelének átváltásánál, segítségképpen vettem fel. BAR listán nem szerepelek. Minden hónapban centizgetek a fizetéssel. Könnyítés végett szeretném a segítségüket kérni, mert karácsonyom sem lesz így. A fiam sem tud segíteni.

Ha valami lehetőség lenne, nagyon megköszönném.
Üdvözlettel.
Sarolta

Kedves Sarolta!

Hitelkiváltáshoz mindenképpen ingatlanfedezetre lenne szükség. Kedvező kamatozású adósságrendező kölcsönt ugyanis csak jelzálog alapon nyújtanak a bankok. Fedezet nélkül személyi kölcsönt tudna igényelni, aminek kamata 20% feletti, tehát jóval magasabb, mint az ingatlanfedezet bevonásával – már 6-7,5%-os kamatláb mellett – kínált hitelkiváltó kölcsönöké.

Ingatlanfedezet bevonásával nemcsak jelzáloghitel váltható ki, hanem egyéb, fedezet nélküli hitel is. Ha tehát Ön személyi kölcsönöket szeretne kiváltani, akkor ingatlanfedezettel ebben az esetben is kedvező havi törlesztő részletet érhet el. A minimálisan felvehető összeg 1 millió forint. A maximális futamidőt az Ön életkora határozza meg. A kölcsön lejáratakor Ön nem lehet idősebb 70 évnél. A hitelkiváltás alapfeltétele, hogy a kiváltandó kölcsönök eddigi problémamentes törlesztését igazolni tudja. Ezt a törlesztési számlakivonatok bemutatásával teheti meg.

Az adósságrendező hitel felvételéhez jövedelemigazolást kell benyújtani. Mivel még nincs meg az 1 éves vállalkozói jogviszonya, ezért az egyéni vállalkozásából származó jövedelmét a pénzintézetek nem tudják figyelembe venni. A jövedelemvizsgálat során a nyugdíj összegével tudnak kalkulálni.

Az adósságrendező hitelek átfutási ideje körülbelül 1 hónap. Az aktuális törlesztő részleteket honlapunkon megtekintheti, illetve a maximális futamidőre online hitelkalkulátorunkkal kiszámolhatja. Ha kíváncsi személyre szabott hitelajánlatunkra, akkor kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat. Szakértőink nemcsak a hitelajánlatot készítik el díjmentesen, hanem a teljes körű hitelügyintézést is díjmentesen lebonyolítják!

Amennyiben nem tud vagy nem szeretne ingatlanfedezetet bevonni, akkor a havi törlesztési kötelezettség csökkentése érdekében a hitelfolyósító pénzintézeteknél érdeklődhet a fizetéskönnyítő lehetőségekről. Ilyen például a futamidő hosszabbítás, ha ezt az életkora is lehetővé teszi. A további lehetőségekről az érintett bank tud pontos felvilágosítást adni.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdv!
Kezes voltam egy autóhitelnél. Nem tudni, hogy az adós fizet-e, de megtudtam a pontos összeget. Még mielőtt végrehajtásra kerülne az ügy, egyben kifizetném. De ez csak úgy menne, ha a lakáshitelem, ami kedvező, kiváltanám. Keressenek nekem egy más megoldást, köszönöm.
A szükséges összeg 2.000.000 HUF

Több hitelem fut jelenleg. Maximum fél év és elfogynának, de nekem gyors meg oldást kellene találnom, hogy a havi törlesztő részlet kevesebb legyen.
Előre is köszönöm a válaszukat!


4
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x