Hitelkiváltás törlesztő részlete

Tisztelt Szakértő!
Sajnos nem tudtam élni a kedvezményes végtörlesztés lehetőségével, mivel az a bank, ahol érdeklődtünk nem tudott annyi hitelt adni, mint amennyire szükség lett volna a teljes fennálló tartozásunk kiváltására. Úgy néz ki azonban, hogy néhány héten belül egy bizonyos helyről kisebb összeghez jutunk, amit ha erre a célra fordítanánk, akkor már megoldható lehet a kiváltás véleményünk szerint.
Kérem írja meg nekünk, hogy milyen havi törlesztő részleteket tudunk elérni, ha most kiváltanák az általunk kedvezőtlennek ítélt hitelünket egy kedvezőbbre úgy, hogy valamekkora részt elő is törlesztenénk.
A hitel az én nevemen van a fedezetül szolgáló lakás közös a feleségemmel.
Előre is köszönöm tájékoztatását.
Üdvözlettel:
István

Kedves István!
Köszönjük szépen megkeresését!
Abban az esetben, ha valamekkora összeget előtörleszt, csökkenni fog értelem szerűen a fennálló hitelének tőke tartozása. ezt azonban már nem a kedvezményes rögzített árfolyamon tudja megtenni, hanem az aktuális piaci árfolyamon.
A jelenleg elérhető legkedvezőbb havi törlesztő részleteket meg tudja tekinteni hitelkalkulátorunk segítségével.
Amennyiben hitelét Euró vagy Svájci Frank alapon igényelt, akkor lehetősége van Euró vagy forint alapú ajánlat választására is. Személyre szabott ajánlatot akkor tudunk Önnek készíteni, ha válaszol néhány egyszerű kérdésünkre, kitölti ajánlatkérő adatlapunkat.
Az elérhető kondíció függ az Ön és a felesége jövedelemétől, az ingatlan forgalmi értékétől és a felvenni kívánt hitel és az ingatlan értékének arányától is.
Kollégáink teljes körű felvilágosítást adnak Önnek és a teljes körű ügyintézés természetesen egy fillérbe sem kerül.
További kérdése esetén állunk szíves rendelkezésére.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Kaptam a Cetelem banktól egy értesítést arról, hogy a korábbi hitelem megszüntetésével egyidejűleg felvehetek egy újabb kedvező lejáratú, fix kamatozású hitelt 2M Ft összegben. Természetesen levonják a korábbi hitel maradvány értékét /700e Ft/ és a különbözetet /1,3 M Ft/ utalják. Jól értelmezem, hogy ebben az esetben a maradványérték is új hitelnek számít és ugyanúgy kamatozik, mint az új hitelösszeg? Tehát a korábbi hitelem kamatostól rendeződik, de itt újra kell kamatot fizetnem utána?
Köszönöm, Annamari

Van kb. 76.000 CHF hitelem, természetesen sehol nem volt lehetőségem átváltani Ft hitelre. Eddig tudtam fizetni (kölcsönből is) a részleteket, de már nem tudom.
A fizetésem 160.000,- Ft, jelenleg ennyit vontak tőlem részletet!
3 éve építkeztem. Eladnám a házam, de jelen helyzetben nem nagyon lehet. Ha ezek után el tudnám adni, annyi pénzt kapnék, hogy a hitelemet kifizessem (14 millió készpénzzel kezdtem) Ft-ban 13.600.000,-, CHF-ben fizetve kb. 20.000.000,- Ft.
A fiam is mellém állna kezesként, neki a fizetése 102.000,- Ft.


4
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x