Hitelkiváltás szabad felhasználású jelzáloghitel igénylésével

Üdvözlöm!

Arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy lehetséges-e szabad felhasználású forint alapú jelzáloghitel igénylése nettó 187.000,- Ft fix havi jövedelemmel, egyidejűleg meglévő egyéb tartozások (kisebb összegű folyószámlahitel tartozás, hitelkártya tartozás illetve személyi kölcsön összesen kb. 400 000 Ft) rendezésével?

Személyi kölcsön törlesztése rendben van, tehermentes ingatlanfedezet biztosított, adóstárs nincs.
3 600 000 – 3 800 000 Ft összegre lenne szükségem.

Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Andrea

Kedves Andrea!

Szabad felhasználású jelzáloghitel felvételével Ön visszafizetheti meglévő tartozásait, valamint szabadon elkölthető összeghez is hozzájuthat.

Ingatlanfedezet bevonásával kedvező kamatkondíciót érhet el. A fedezetül bevonható ingatlan értékétől függően van lehetőség a 3,6-3,8 millió forint összegű szabad felhasználású jelzáloghitel felvételére.  Adóstárs bevonása nem feltétlenül szükséges a hitelfelvételhez.

Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink személyre szóló ajánlat formájában fogják ismertetni a szabad felhasználású hitellehetőségeket, információt nyújtva egyúttal a várható havi törlesztő részlet összegéről és a hitelfelvétel járulékos költségeiről.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdvözletem.
A szüleimnek van jelzálog, autó és más hitele és szükségük lenne készpénzre is. Azt kérdezném, hogy lehet-e kombinálni a kiváltást és a szabad felhasználást?

Kedves András!
Szabad felhasználású jelzáloghitel keretén belül van lehetőség a meglévő hitelek kiváltására, majd ezt követően a fennmaradó kölcsönösszeg szabadon elkölthető.
Személyre szóló, díjmentes szabad felhasználású hitelajánlatunk megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat!


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x