Tisztelt Szakértő!

Több személyi hitelünk van, melyeknek a havi törlesztési kötelezettsége már gyakorlatilag elviselhetetlen. Keressük a kiutat és a megoldást hogyan tudnák havi kiadásainkat annyira csökkenteni, hogy megélhetésre is maradjon. Nekem minimálbér ha havi bevételem, ez nagyon kevés. Sajnos a férjem elvesztette az állását néhány hónapja, azóta különösen nehéz helyzetbe kerültünk, a bankok felmondták a kölcsön szerződéseket, azokat már egy összegben kellene visszafizetnünk. Ezt mondjuk nem tudom, hogyan képzelik, ha részletekben sem ment a pontos fizetés, akkor egy összegeben miből fogjuk tudni visszafizetni?
Kérem, ha megoldást tudnak kínálni a számunkra, akkor értesítsenek.

Köszönettel: Nani

Kedves Nani!

Sajnos felmondott személyi hitelek kiváltására egyik pénzintézeti partnerünknél sincs lehetőség. Felmondott vagy nem fizetett hitel kiváltása nem jelölhető meg hitelcélként sehol sem. Amennyiben rendelkeznek ingatlanfedezettel, és esetleg egy másik személy vállalja az adósi szerepet, akkor talán megoldható lehet egy jelzáloghitel igénylés, de ekkor sem egyértelmű. Mivel a személyi hitelek nincsenek fizetve, így szinte biztosan szerepelnek a KHR rendszerben, ami kizáró okot jelent minden banknál.

Amennyiben megoldható az ingatlanfedezet és a másik adós bevonása megoldható, akkor a legkedvezőbb törlesztő részleteket megtekintheti hitelkalkulátorunk segítségével. Töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat és tanácsadóink megkeresik az Ön számára elérhető legjobb ajánlatokat.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése