Hitelkiváltás fedezetkivonás céljából

Jelzálog alapú hitelemmel kapcsolatosan szeretnék olyan összegű hitelkonstrukciókról információt kapni, mely azt segítené elő, hogy a két lakásfedezet egyikéről lekerüljön a jelzálog. Mennyi összegű CHF hitellel és mely intézménytől, milyen feltételekkel és egyéb járulékos költségekkel tudnék kedvezőbb hitelhez jutni? Jelenlegi tartozásom a 250 Ft-tal számított CHF alapján 7.000.000.- Ft. 35 évre vettem fel a hitelt, és 5 éve törlesztem.
Köszönettel: Edina

Kedves Edina!

Forint alapú hitel esetén a fedezetül szolgáló ingatlan maximális terhelhetősége 80%, vagyis – jövedelemtől függően – a forgalmi érték 80%-ának felvételére van lehetőség. Ha ezt az adott ingatlanok egyike is elbírja, fedezetként elég az egyik ingatlan bevonni a forint alapú hitelkiváltó ügyletbe.
Személyre szóló hitelajánlatunkhoz további adatokra van szükség (például: igazolt jövedelem, fedezet területi elhelyezkedése, stb.). Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hitelszakértőink tájékoztatni fogják a lehetőségekről, az igénylés feltételeiről és a járulékos költségekről.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x