Hitelképes lehetek-e GYES és 6 órás munkaviszony esetén?

Gyesen lévő anyuka vagyok, most fogok visszamenni a munkahelyemre dolgozni, de nem 8 órában hanem 6 órában a fizetésem a mindenkori 2*-se lesz.Lakásvásárlásra, kedvezményes lakás hitelt szeretnénk felvenni párommal, kérdésem az lenne, hogy még 2013 februárig gyesen vagy de 6 órában bejelentve dolgozni fogok, így hitelképes vagyok-e vagy, páromnak kezesnek elmehetek-e, hogy a kívánt hitelt felvehessük?

Köszönöm!
Kérdést feltette: Tímea

Kedves Tímea!

A főadós legalább minimálbért elérő jövedelme mellett kiegészítő jövedelemként elfogadható a GYES és a 6 órás munkaviszonyból származó kereset. Ez azt jelenti, hogy a során nemcsak párja, hanem az Ön jövedelmét is figyelembe tudják venni a bankok.

Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványukat, s Hiteltanácsadóink ismertetni fogják az igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő konstrukciókat.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet !
Kérdésem a következő: Gyesen vagyok, mellette 6 órás munkaviszonyom van. A nettó fizetésem 120.000 forint, így ehhez jön a gyes összege, ami 46.000 Ft. Lakáshitelt szeretnék felvenni, kb. 6,5 milliót. Anyósom lenne a kezes vagy adóstárs. 73 éves, nyugdíja kb. 140.000 Ft. Fedezetül ingatlant be tudunk vonni.
Lehetőségek?
Köszönöm.

Kedves Móni!
Legalább a minimálbér összegét elérő munkaviszonyból származó keresettel már igényelhető lakáshitel. Emellett a gyes kiegészítő jövedelemként szintén elfogadható. Ha készpénzzel nem rendelkezik, akkor a vásárolandó ingatlanon kívül bevont plusz ingatlanfedezettel a hitelösszeg növelhető. Díjmentes hitelajánlatunkhoz online adatlapunk kitöltése szükséges. Ezt követően tudják Önt tájékoztatni Szakértőink a konkrét lakáshitel lehetőségekről!

1 éves kisfiammal vagyok itthon gyesen. 39.500 Ft a jelenlegi jövedelmem. Élettársammal élünk. Érdeklődni szeretnék, hogy valahol igényelhetek-e áruhitelt? 80.000 Ft-ra lenne szükségünk, amiből az önerő 10.000 Ft.

Kedves Vanda!
A családtámogatási juttatások (ges, gyed, stb.) nem fogadhatók el hitelfelvétel esetén, így megfelelő jövedelemmel rendelkező társigénylő bevonása nélkül sajnos nem igényelhető hitel.


4
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x