Tisztelt Hitelnet!

Annak idején frank hitellel terhelt házunkat eladtuk, hogy vég törleszthessünk. A maradék pénzünkön + hitel vásároltuk meg a régebbi építésű családi házunkat, melyen 5 millió forintos hitel van. 2,5 millió 10 évre (2012.08.) és 3.5 millió 15 évre (2013.10). A nehéz franktörlesztési időszak alatt két hitelkártyánk lett, melyből tudtuk finanszírozni az 5 tagú család étkezését.

Az ingatlanhoz kapcsolódó törlesztések nem esnek nehezünkre, de a 2 hitelkártya törlesztése nehézségekbe ütközik. Nem tudjuk hogy hogyan lehetne megszabadulni tőle. Az egyik hitelkerete 390.000 a másik 505.000. Havi törlesztésük 50.000 Ft.

Tisztelettel várom hozzáértő segítségüket.
Hajnalka

Kedves Hajnalka!

Olyan banki hitelkonstrukció, mely kimondottan hitelkártya visszafizetéséhez vehető igénybe, nincsen. Bankpartnereink egyikénél a hitelkártyák visszafizetéséhez igényelhető adósságrendező hitel egyéb jelzáloghitel kiváltásával együtt vehető igénybe. Ez estben viszont Önök meglévő jelzáloghiteleiket nem szeretnék kiváltani, ezért ez a hiteltermék nem érhető el.

A hitelkártya tartozás visszafizetése tehát nem adósságrendező, hanem szabad felhasználású jelzáloghitelből történhet. Pénzügyi partnereink között van olyan hitelnyújtó, amely nemcsak első ranghelyre történő jelzálogjog bejegyzés esetén nyújt hitelt. Megoldás lehet tehát a már meglévő jelzáloghitelek mellé további szabad felhasználású kölcsön felvétele, ha ezt a fedezetül bevont ingatlan értéke és az Önök jövedelmi helyzete is lehetővé teszi.

Az ingatlanfedezetet forint alapú jelzáloghitelek esetén a forgalmi érték maximum 80%-áig lehet terhelni a jogszabályi előírások alapján. A tényleges finanszírozás mértékét a pénzintézetek az igénylők igazolt jövedelme és rendszeres kiadásai – például: meglévő hiteltörlesztések összege – alapján határozzák meg. Ahhoz tehát, hogy Szakértőink kalkulációt tudjanak készíteni Önöknek a két hitelkártya visszafizetéséhez, további információkra lenne szükség. A szükséges adatokat online ajánlatkérő nyomtatványunkat kitöltve küldheti el. Ez alapján Szakértőink elkészítik személyre szóló, díjmentes hitelajánlatunkat, melyből tájékozódhatnak a hitelfelvétel járulékos költségeiről is!

A minimálisan igényelhető jelzáloghitel összege 1 millió forint. A hitelfelvétel során igazolni kell a meglévő kölcsönök pontos, problémamentes fizetését. Ezt a törlesztési bankszámla kivonatokkal tehetik meg. A hiteligénylés benyújtásához szükséges további dokumentumokról Szakértőink tájékoztatni fogják Önöket, ha sikerül megtalálni a megfelelő hitelkonstrukciót! A hitelügyintézést szintén díjmentesen vállaljuk!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése