Hiteligénylés alacsony költségekkel?

Szabad felhasználású vagy lakáscélú jelzáloghitelhez szeretne jutni oly módon, hogy a hitelfelvétel a lehető legkevesebb költséggel járjon? Pénzügyi partnereink díjelengedési akciójának köszönhetően Ön többféle ajánlat közül is válogathat.

Bármely célra igényelt jelzáloghitel felvétele esetén a pénzintézetek általában az alábbi költségeket számítják fel ügyfeleiknek:

  • Értékbecslés díja
  • Folyósítási jutalék, illetve szerződéskötési díj
  • Tulajdoni lapok TAKARNET rendszerből való lekérésének díja
  • Térképmásolat TAKARNET rendszerből való lekérésének díja

A járulékos költségek között ugyancsak meg kell említeni a közjegyzői okirat díját, amit nem a pénzintézetnek, hanem a közjegyzői irodának fizetnek meg a hitelfelvevők, de szintén a hitelfelvétel járulékos költségeit képezi. A jelzálogbejegyzés illetéke szintén kiadás az ügyfelek számára, mely az illetékes földhivatalnak fizetendő.

Bankpartnereink díjelengedési akciójának köszönhetően jelenleg is több olyan hitelkonstrukció érhető el a bankpiacon, melynek igénylésekor bizonyos költségek megspórolhatók.

A bankpartnereinknél elérhető akciós törlesztő részletek összegéről a Hitelnet irodáiban kaphat felvilágosítást, díjmentes személyre szóló ajánlat formájában.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x