Hitelajánlat tulajdonrész kivásárlására

A fiam most vált el és ő vállalta, hogy kifizeti a volt feleségét. A szerződést már meg is kötötték. 1.5mil. Ft-ra lenne még szüksége.
Erre kérnék választ. (állítólag a mai naptól a minimális hitel igénye 2.5 millió Ft)
Üdv: György

Kedves György!

A hitelajánlathoz további adatokra lenne szükség (jövedelmi helyzet, ingatlanadatok). Kérjük, töltsék ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják a lehetőségekről.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
14 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Férjem nevén van egy lakáshitel, melyet szeretnék átvállalni válás miatt. 5,5 M Ft lett felvéve 2007-ben. Férjemet ki kellene fizetnem, ami 3 M Ft.
Milyen lehetőségeim vannak?

Kedves Timi!
Ahhoz, hogy Szakértőink konkrét tájékoztatást tudjanak adni, bővebb információkra lenne szükség, melyet online adatlapunk kitöltésével küldhet el!

Ketten vagyunk testvérek, szülői házat örököltünk. Testvérem részét kifizetném. 30 éves elvált egyedülálló anya vagyok. Kb 1,5 millió forintra lenne szükségem. Milyen hitelfelvételi lehetőségem lenne?
Köszönettel.

Kedves Viola!
Testvére tulajdonrészének megvásárlásához piaci kamatozású lakáshitel igényelhető. A konkrét hitelkonstrukciók megismeréséhez kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

Szép napot!
Örököltem Kápolnásnyéken egy vert falazatú házat telekkel. A fél ház az én tulajdonomban van. A hagyatéki tárgyaláson a házat 7,5 millióra értékelték. Nekem ki kéne fizetnem 3,7 milliót. Minimálbérre vagyok bejelentve 6 órában. Erre én kaphatnák valamilyen hitelt vagy szocpolt?
Előre is köszönöm.

Tisztelt Szakértő!
A házunk közös tulajdonban van a férjemmel. Válás miatt megvásárolnám az ő tulajdonjogát 6 millió forintért. Érdeklődni szeretnék, hogy milyen hitellehetőségeim lennének (szocpol, állami támogatás stb. figyelembevételével). Nem szeretnék túlzottan eladósodni, viszont jelenlegi helyzetben eladni sem tudjuk a házat saját értékében.
Köszönöm.

Üdvözlöm!
Olyan problémám van, hogy az élettársammal 5 éve vettünk házat. Én, mint adóstárs szerepelek fele-fele arányban. Most át szeretném íratni az én részemet rá, mivel külön élünk. Menni pénzbe kerülne ez kb., hogy levegyék a nevemről a házat és a tartozást és mennyi bruttó kereset kellene hozzá, hogy ráírják az ő nevére? Köszönöm!

Tisztelt szakértő!
A kérdésem az lenne, hogy örököltem egy fél házat 50%-ot, a másik fele az unokatestvéremé. Mennyi idős munkaviszony kell ahhoz, hogy ezt a tulajdonrész vásárlási hitelt igénybe tudjam venni? És az én esetemben 400.000 Ft-ot kell kifizetnem neki. Lehetne-e arra lehetőségem, hogy több pénzt tudjak felvenni, amit a ház felújítására szeretnék fordítani?
Amennyiben nem, úgy van még az a kérdésem, hogy szabad felhasználású jelzáloghitelt tudok-e így igénybe venni, hogy csak 50%-om van?
Előre is köszönöm!

34 éves vagyok, 2 kiskorú gyermekem van, akik a most folyamatban lévő válásom után velem maradnak. A férjemmel van egy közös ingatlanunk 3/4 (én), 1/4 (ő) arányban. Az 1/4 tulajdoni hányad kivásárlásához igényelhetek-e szocpolt a válás után?
Válaszát előre is köszönöm!


14
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x