Ha Önnek anyagi nehézsége támad, és még ha csak átmeneti időre is, de nagyobb összegű kölcsönre van szüksége, akkor magányszemély helyett pénzintézettől javasolt hitelt felvenni. Ennek több oka is van.

A magányszemély által nyújtott hitel kamata lényegesen magasabb a banki hitelkamatoknál, tehát az elsőként említett esetben lényegesen magasabb összeget fizet vissza, mint pénzintézeti kölcsön esetén.

További – nem elhanyagolható – szempont az, hogy magánhitelt egyetlen bank sem vált ki. Ha tehát a magányszemély nyújtotta hitel visszafizetésének biztosítékául az Ön ingatlanára magánszemély jelzálogjoga kerül bejegyzésre, akkor esetleges adósságrendező hitelkérelmét minden pénzintézet el fogja utasítani, így sem Magyarországon, sem Ausztriában nem lesz lehetősége hitelkiváltásra. Az adósságrendezés ilyen esetben még akkor sem megoldható, ha csupán néhány százezer forintról van szó.

Hiteligény esetén a biztonságos megoldást a banki kölcsönök jelentik, melyek jövedelemigazolás mellett minden igénylő számára elérhetők, akik az adott hitel igénylési feltételeinek megfelelnek.

Pénzintézeti hitelhez jutni ingatlanfedezet bevonása nélkül és jelzálog alapon egyaránt lehetséges. Fedezet nélküli személyi kölcsön 23 éves kortól igényelhető, jelzáloghitel felvételére pedig már 18 éves kortól van lehetőség.

Mindkét esetben szükség van 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás benyújtására, azzal a különbséggel, hogy személyi hitel esetén az igénylőnek legalább 6, míg jelzálog alapú kölcsön felvételekor a leendő adósnak minimum 3 hónapos munkaviszonnyal kell rendelkeznie jelenlegi munkahelyén.

Jövedelemként elsősorban a munkaviszonyból, egyéni vagy társas vállalkozásból, valamint nyugdíjból származó bevételek fogadhatók el, de egyéb jövedelemtípus esetén is vannak lehetőségek, melyekről Hitelszakértőink készséggel adnak felvilágosítást. Honlapunkon részletes leírás található az elsődleges, vagyis önállóan elfogadható, illetve a másodlagosan figyelembe vehető jövedelemtípusokról.

Jelzáloghitel igénylésére terhelt ingatlan esetén is van lehetőség, amennyiben a jelzálogjog nem magánszemély javára van bejegyezve. Terhelt ingatlanra további kölcsön akkor vehető fel, ha az igényelt hitel összege nem haladja meg a jogszabályban rögzített mindenkor érvényes finanszírozási arányt.

A személyi kölcsönök és jelzáloghitelek aktuális törlesztő részletéről Hitelkalkulátorunk segítségével tájékozódhat. A felsorolt hitelcélok közül kiválaszthatja az Önnek megfelelőt, s a futamidő és kölcsönösszeg megadásával gyorsan és egyszerűen kalkulálhat. Kalkulátorunk a hitelpiac legkedvezőbb havi törlesztéseit jelenítik meg.

Személyre szóló ajánlatkéréséhez kérjük, töltse ki nyomtatványunkat.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
83 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tiszteletem!
Amilyen gyorsan, ha lehet, rövid idejű kis kölcsönre lenne szükségünk lakótársaimmal Kérem mihamarabb keressen. A kölcsön kérelme miatt személyesen tájékoztatnánk.

Tiszteletem.
4.000.000 Ft kölcsönre lenne szükségem havi részletre. Aktív bár listás vagyok.
Előre is köszönöm.

Üdvözlöm.
10-20 millió forintra lenne szükségem. Fizetésem havi 1,5 millió Ft. Külföldön élek.
Így is megoldható?

Üdvözlöm!
Szükségem lenne 100.000 Ft-ra.
Megoldható-e valamilyen formában?
Választ várok.
Köszönöm.

Üdvözlet!
Sürgősen kellene segítség, különben kidobnak az albérletből gyerekkel együtt. Van valaki, aki ad kölcsönt vagy csak ezt elolvassa és kész?

Üdvözletem!
Szeretnék nagyon gyorsan 400 ezer Ft kölcsönt igényelni. A bejelentett nettó bérem 179.190 Ft (nyilván a valós ettől több).
Milyen opciók lehetségesek?
Van 2 meglévő hitelem, ezek fizetve vannak, nem vagyok KHR-es.

Igényelni szeretnék egy millió forintot havi visszafizetéssel.
Milyen gyors az ügyintézés?

4.000.000 Ft hitelre lenne szükségem magánszemélytől azonnal. Nyugdíjas vagyok, 223.000 Ft a nyugdíjam.

Szeretnék 500.000 Ft hitelt felvenni. Nyugdíjas vagyok. 200.000 a nyugdíjam. Anyagi segítségre lenne szükségem.

Tisztelt hölgyem/uram!
Szeretnék 100.000 kölcsönt. Nem tudom lehet-e. Gyesen vagyok, és van már hitelem.
Előre is köszönöm válaszát.
Boglárka

Tisztelt Hölgyem/Uram!
200.000 Ft-os kölcsönre lenne szükségem sürgősen, amit néhány hónapon belül vissza tudnék fizetni. Építészként dolgozom Budapesten.. Külföldről költöztem haza nemrégen.
Köszönettel:
Éva

Üdvözlöm!
2 000 000 Ft értékű szabad felhasználású személyi kölcsönre lenne szükségem, viszont jelenleg nincs állandó jövedelmem/munkaviszonyom.
Van bármi lehetőség, hogy mégis igényelhessek Önöktől kölcsönt?

Szép napot
Még a mai nap lenne szükségem minél előbb 100.000 Ft-re!
Megoldható-e valamilyen formában, hogy ma hozzájussak?

Üdvözlöm!
Még a mai nap folyamán szükségem lenne 1 000 000 forint kölcsönre, egy hibámon kívül történt adósság azonnali rendezésére.

Üdvözlöm.
BAR listás vagyok. Szeretnék élni a lehetőséggel, szeretnék hitelhez jutni. Van munkaviszonyom. 500 000 Ft-ra lenne szükségem.

Tisztelt kölcsön adó személy!
Üdvözlöm!
Szeretnék élni a lehetőséggel. Bár listás vagyok. Vállalkozásom van. Van, hogy a bevételem 600.000 Ft.

Szia!
Szeretnék érdeklődni a hitel feltételei mik? 2.000.000 forintra lenne szükségem. Havi 50.000 forintot tudok adni a törlesztésre!

Üdv.
Hitelt szeretném minél hamarabb. 19 éves vagyok. Szakácsként dolgozom. 1M Ft-ra lenne szükségem legkésőbb 48 órán belül. Nem szerepelek Bár listán.
Kérem, ha tud segíteni, keressen.
Előre is köszönöm.
További szép napot kívánok!

Bár listás vagyok. Sehol nem kapok hitelt. 1 millió forint kellene lakásfelújításra.

Szia!
2.000.000 forintot szeretnék kérni.
Érdeklődnék, mennyi a kamat? Havi 60.000 forintot tudnék fizetni.
Köszi.

Személyi hitel igénylésre van lehetőség? Milyen feltételekkel?

Szükségem lenne 2000000 forintra sürgősen, 60 éves aktívan dolgozó vagyok.

2.000.000 forint gyors személyi kölcsönt szeretnék. 67 éves vagyok. Szerepelek a KHR listán.
Lehetséges?

Szeretnék gyorsan rövid időre kölcsönt kérni

Bár listás vagyok, de a nyugdíjból vonják a törlesztést. De szükségem lenne szerdáig 50ezer forintba. Életbevágó lenne!

Jó estét.
Szükségem lenne 400.000 Ft-ra. Köszönöm szépen. Mennyi idő lenne a visszafizetés, illetve mennyi?
Tisztelettel.
Birgitta

Jó napot kívánok! Lakásvásárlasra szeretnék hitelt felvenni. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérni konkrét segítséget! Előre is köszönöm!

Nem sikerül,pénzt szereznem,egy kis időre kellene.

Üdvözlöm!
Sürgősen szükségem lenne 500 000 Ft kölcsönre, de sajnos BAR listás vagyok és a Provident is elutasított. Állandó, bejelentett munkahellyel rendelkezem.
Esetleg tudnának valami megoldást ajánlani?
Előre is köszönöm.

700.000 Ft hitelt szeretnék 2 év futamidőre. BAR listás vagyok.