Hitel házvásárláshoz fedezet nélkül?

Használt lakást szeretnénk vásárolni, de nincs fedezetünk. Én 2.5éve dolgozok, a feleségem gyeden van. 3 kiskorú gyermekünk van. lehet-e olyat hogy a megvásárolni kívánt házat fedezetnek adni? Vagy valami más megoldás van-e?

Kérdést feltette: tamás

Kedves Tamás!

A lakásvásárlási hitelek fedezete általában a megvásárolni kívánt ingatlan. Ha rendelkeznek megfelelő összegű saját erővel, akkor nincs is szükség további ingatlanfedezet bevonására.

A megvásárolni kívánt ingatlan forgalmi értékének – jogszabály alapján – maximum a 80%-át lehet felvenni. A nyújtható hitelösszeg ugyan ennél kevesebb is lehet, hiszen a bankok jövedelemvizsgálat alapján döntenek a maximálisan adható hitelösszegről.

Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő lakáshitel konstrukciókról.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x