Jó napot!

Következőkben érdeklődnék. Van férjem nevén egy családi ház 2/4 részben. A többi rész másik két tulajdonos nevén van, abból az egyik az édesanyja nevén. Szeretnénk az egyik tulajdonost kivásárolni.

Hitelre lenne hozzá szükségünk, de sajnos vannak más hiteleink is a nevünkön több-kisebb.
Milyen hitelt tudnánk esetleg felvenni, amellyel a kiváltást meg a többi hiteleinket egybe tudnánk rakni kedvezően?
Tulajdoni rész kiváltásra kb. 3.000.000.- Ft, tartozásra meg kb. 2.500.000.- Ft-ra lenne szükségünk.

Válaszukat előre is köszönöm.
Mónika

Kedves Mónika!

Az adósságrendezés és a tulajdonrész kivásárlás egyetlen hitelügyletben nem valósítható meg. A tulajdonostárs kifizetéséhez lakáscélú jelzáloghitelt igényelhetnek, adásvételi szerződés alapján. A szerződésben rögzítésre kerül a tulajdoni hányadért fizetendő összeg, melyet a hitelfolyósító bank az eladónak fog utalni.

Ezt követően  a korábbi tulajdonos törlésre kerül a tulajdoni lapról, majd a jövőbeni állapot szerinti tulajdonosok, illetve Ön  mint házastárs részvételével vehető fel adósságrendező jelzáloghitel. A hitelfelvétel egyik feltétele, hogy mind az ingatlanfedezettséget, mind a jövedelmi helyzetüket tekintve megfeleljen a feltételeknek.

Ahhoz, hogy lakáscélú és adósságrendező hitelajánlatot tudjanak adni Hitelszakértőink, további információkra lenne szükség. Ezért kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, s Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Szakértő.
Szeretnék egy lakást vásárolni. Most jelenleg van két hitelem és mivel négy évvel ezelőtt nem volt munkám, nem tudtam fizetni, így felkerültem a bár listára négy hónap után. Most már négy éve rendszeresen fizetem. Nem tudom lehetséges-e hitelt kapnom úgy, hogy ezt a kettőt kitisztáznám és a lakást is szeretném megvenni. Most jelenleg albérletben élek, de szeretném a sajátomat fizetni és nem a másét. Még egy hátrányom van: nincs anyagi hátterem. Szeretném ha válaszolna, hogy van-e valami megoldás a kérésemre.
Köszönöm.