Sajnos régebben én is felvettem a Provident bank kölcsöneit többször is, mindenféle munkahely nélkül és a végén annyira eladósodtam, hogy nem tudtam visszafizetni az összeget. Így BAR listára raktak. Most ezt az adósságot szeretném rendezni úgy, hogy nekem is maradjon némi összeg egy autó vásárlására. Jelenleg dolgozom 3 hónapja határozatlan idejű munkaszerződéssel, havi nettó jövedelmem 120.000.- forint. Ha van rá lehetőség, akkor szeretnék némi hitelt az adósságom rendezésére és egy autó vásárlására.
Válaszukat előre is köszönöm.
Tisztelettel: Tamás

Kedves Tamás!

BAR lista esetén jelenleg egyik pénzintézetnél sincs lehetőség hitelfelvételre. Bárlistás személy kölcsönigénylését a bankok akkor is elutasítják, ha a cél a meglévő adósságok visszafizetése. Emiatt sajnos nem tudunk az igényeinek megfelelő hitelajánlatot adni. A hitelfelvételre akkor lenne lehetőség, ha olyan személy igényelné a kölcsönt, akinek adatai nem szerepelnek a BAR listán. Ha ez megoldható, akkor kérjük, számoljon kalkulátorunkkal, töltse ki adatlapunkat, Hiteltanácsadóink ismertetni fogják a szabad felhasználású hitellehetőségeket.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Passzív bárlistás vagyok, nem saját hibámból estem bele. Szeretnék személyi hitelt igényelni. A lényeg az, hogy melyik banknál tudok így hitelt igényelni? Vagy esetleg autóhitelt felvenni?

Tisztelt Ügyintéző!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy rendelkezek egy ingatlannal, mely becsértéke 22 millió forint. Ezen ingatlanon jelenleg 11 millió hitel van és van további 1,5 millió egyéb hitelem, melyet szeretnék rendezni és ehhez lenne szükségem hitelre. Sajnos ezen hitelek törlesztésének elmaradása miatt BAR listára kerültem.
A hitelhez az én fizetésem, mely 86 e Ft igazolt és kb. 40e Ft igazolás nélküli és szintén BAR listás édesanyám nyugdíja, mely szintén 86 e Ft.
Kérem szíves tájékoztatásukat, hogy milyen megoldás lenne lehetséges ebben a helyzetben.
Tisztelettel,
Sándor

Üdv.
Azt szeretném megtudni, hogy van-e valamilyen hitelre lehetőségem. Adósságomat szeretném rendezni. 600.000.- Ft-os tartozásom van, de fizetem havi 30.000 Ft-tal. Úgy veszem észre nem akar csökkenni 🙂
Állítólag passzív bárlistán vagyok. Ezt se értem hogy lehet, mikor törlesztem. Nekem 1.000.000.- Ft-ra lenne szükségem. Minden megoldás érdekel.
Előre is köszönöm.