Tisztelt hitelinfó.
Segítséget szeretnék kérni abban a kérdésben, hogy Önök szerint 135 ezres nettó fizetéssel hozzávetőleg mennyi pénzt tudnék felvenni egy használt lakás vásárlásra amire a jelzálogot raknám. páromnak 78 a gyed-e de ugyebár ezzel nem lehet számolni. Én Kb 4-5miliós lakásban gondolkodom. Segítségüket előre is köszönöm
Kérdést feltette: Gábor

Kedves Gábor!

A megvásárolni kívánt lakás forgalmi értékének maximum 80%-a vehető fel hitelként, ám ezt befolyásolja a háztartás jövedelmi helyzete. A finanszírozási arány meghatározásához ismerni kell a háztartás rendszeres kiadásait, esetleges hiteltörlesztéseit is. Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s a kérdésekre adott válaszok alapján Hiteltanácsadóink személyre szólóan tudják tájékoztatni Önt az aktuális lakáshitel konstrukciókról.

A GYED önálló jövedelemként valóban nem fogadható el, de amennyiben a főadós legalább minimálbért elérő jövedelemmel rendelkezik, úgy a GYED is elfogadható kiegészítő jövedelemként, vagyis hozzáadható a hiteligénylő jövedelméhez. Ez növelheti a finanszírozási arányt.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése