Tisztelt Cím!

Érdeklődni szeretnék, hogy milyen lehetőség van arra, hogy kb. 3 000 000 tartozásomat (2 hitelkártya, 4 személyi kölcsön) egy hitelre váltsam? Eddig bárhol igényeltem elutasítottak.

Én nyugdíjas vagyok, férjem közalkalmazott. Kb. 50-60 ezer Ft-os részletet tudnánk vállalni 72 hónapra.

Várom válaszát,
üdvözlettel és köszönettel:
Éva

Kedves Éva!

3.000.000.- Ft összegű tartozás kifizetésére igényelt hitelhez ingatlanfedezet bevonása szükséges. Elsődleges kérdés tehát az lenne, hogy van-e a hitelügyletbe bevonható ingatlan. Ingatlanfedezet nélkül sajnos nincs lehetőség a hitelfelvételre.

Ha rendelkeznek megfelelő ingatlannal, akkor adósságrendező hitelből kifizethetők a tartozások. A hitel igénylésének egyik feltétele, hogy a meglévő személyi hitelek eddigi törlesztése problémamentes legyen.

A maximális futamidőt életkoruk határozza meg. Lényeges, hogy a kölcsön lejáratakor nem lehetnek 70 évnél idősebbek.

A hitelbírálat részeként a bankok vizsgálják az igénylők jövedelmi helyzetét. Hogy adósságrendező hitel bírálatakor pozitív eredményre számíthatnak-e, függ tehát jövedelmi helyzetüktől is. Online ajánlatkérő nyomtatványunkon meg kellene adniuk az igazolható jövedelmük összegét, valamint válaszolni a hiteligényléssel összefüggő további kérdésekre, s ezek ismeretében Szakértőink tájékoztatni tudják Önöket az elérhető hitelkonstrukciókról.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

3.500.000 Ft-ot szeretnék felvenni tartozás rendezésre. Van 20.000.000 Ft értékű ingatlan, amin nincs tartozás. Hol tudnék felvenni hitelt?
Köszönöm segítségüket. Egy cím vagy telefonszám sokat segítene.

Jó napot kívánok!
Segítségét kérném abban, hogy bárlistások lettünk. De van több személyi hitelünk és van-e arra lehetőség, hogy egybevonni. De lakásfedezetünk nincsen.
Várom válaszát mihamarabb.
Üdvözlettel: Móni

Tisztelt Cím!
Köszönöm gyors válaszukat. Sajnos ingatlan nem vonható be, mert 6 éve, amikor a fiamék lakást vettek, a mi lakásunk lett a fedezet.
Az én nyugdíjam 113 ezer, a férjem keresete 95 ezer Ft. Van egy kis mellékjövedelem, de ez nem igazolható. Ebből az összegből fizetünk részletre 160 ezer Ft-ot. Én csak azt nem értem, hogyha eddig egy részlettel sem vagyunk elmaradva és a közüzemi számlák fizetésénél sem, akkor miért nem vehetünk fel hitelt, melyből kiegyenlítenénk a többi hitelt és egy sokkal kedvezőbbet tudnánk fizetni biztonságosan.
Várom válaszukat, üdvözlettel
Éva