Fundamenta hitelkérelem elutasítása

Tisztelt Fundamenta!

Csalódottan vettem tudomásul, hogy hitelkérelmemet elutasították.
Személyi bankárommal történt egyeztetések után kezdeményeztük a hitelkérelmünket. Az előírt feltételeknek megfeleltünk, a kérelemmel kapcsolatos hiányosságokat a 2011. hitelkihelyezési zárolások előtt teljesítettük.
Mivel a kérelem benyújtásához szükséges dokumentumok beszerzése (pl. értékbecslés) elég sokba került, az elutasítás indoklásánál egy “csak”-nál többre számítottam. Szeretném megtudni, vajon hol hibáztunk, legközelebb mit tegyek másképp.
András

Kedves András!

Irodánk nem a Fundamenta képviselete, így sajnos nem tudunk válaszolni arra a kérdésére, hogy a Fundamenta miért utasította el hitelkérelmét. Ez ügyben a Fundamenta képviselőjéhez kellene fordulnia.
Ha szeretné megismerni pénzügyi Partnereink hiteleit, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

 Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
5 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Hány éves lehet az adóstárs a fundamenta hitel lejáratakor?

Kedves Anna!
Fundamenta hitel közvetítésében irodánk nem illetékes. Ez ügyben Fundamenta szakértő tud Önnek segíteni.

Tisztelt cím!
Szeretném megkérdezni, hogy hiteligényléskor van-e szerepe a folyószámla kivonaton szereplő internetes vásárlások gyakoriságának és összegének?! (Telefonon játszható játékkal kapcsolatos vásárlás.) Köszönettel: Gabriella

Kedves Gabriella!
Hitelbírálat során lehet jelentősége az Ön által említett vásárlásnak, főként, ha rendszeres és nagyobb összegű tétel, s ez sajnos negatívan befolyásolhatja a hitelkérelmet.

Kedves Levélíró!
Én ugyanígy jártam. A Fundamenta által támasztott követelményeknek megfeleltem, mégis annyit kaptam, hogy elutasítva, mert “Csak”. Már leveleztem a központi irodával és engem, ‘szépen’ elhajtottak, hogy “A törvény csak a bírálat eredményének ismertetését teszi kötelezővé, annak indoklását nem. Társaságunk nem kívánja megindokolni a hitelbírálat során hozott döntését.”
Ha esetleg önnek sikerül valahogy megtudnia az okot, kérem ezt velem is ossza meg, mert irtó kíváncsi lennék rá.
Köszönettel,
Szabolcs


5
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x