A fogyasztóbarát lakáshitelek jellemzően 3, 5 és 10 éves kamatperiódussal érhetők el, de fogyasztóbarát hitelünk kamatát akár 15, illetve 20 évre is rögzíthetjük.  Ha viszonylag hosszútávon kiszámítható, előre tervezhető, ám mégis kedvező kamatú fogyasztóbarát kölcsönt szeretnénk, akkor optimális megoldást jelenthet kiemelt Bankpartnerünk 10 éves kamatperiódusú fogyasztóbarát konstrukciója, mely most egyedi kamatkedvezményekkel vehető igénybe, s ennek köszönhetően egyedülálló a bankpiacon. Mutatjuk, mit jelent ez számokban!

10 éves kamatperiódusú fogyasztóbarát lakáshitelek

A fogyasztóbarát lakáshitelt kínáló pénzintézetek között több bank van, amely 10 éves kamatperiódussal is kínálja ezt a lakáshitelét, melyek esetén az ügyfél által fizetendő – maximális kedvezménnyel kalkulált - legalacsonyabb kamatszint a következőképpen alakul:

„A” Bank: 4,54%                THM: 4,83%

„B” Bank: 4,96%                THM: 5,34%

„C” Bank: 5,29%                THM: 5,49%

Ezen kamatszintek mellett 20 éves futamidővel kalkulálva az alábbi törlesztő részleteket kapjuk:

10 éves kamatperiódusú fogyasztóbarát lakáshitel egyedi kamatkedvezménnyel a HITELNET ÜGYFELEI RÉSZÉRE

Kiemelt bankpartnerünk a 10 éves kamatperiódusú fogyasztóbarát lakáshitele esetén - a jövedelem jóváíráshoz kapcsolódó maximális kamatkedvezményen felül - további kamatkedvezményt biztosít a hitelbírálat eredményétől függően, melynek köszönhetően az alábbi kamattal vehetjük igénybe e hitelterméket:

„D” Bank: 4,05%               THM: 4,20%

Ezzel a kamattal kalkulálva 20 éves futamidő esetén az alábbi törlesztő részleteket kapjuk:

Ha az egyedi kamatkedvezmény igénybevételével kapott törlesztő részletet összehasonlítjuk a bankpiacon jelenleg elérhető, 2. legkedvezőbb 10 éves kamatperiódusú fogyasztóbarát lakáshitellel, láthatjuk, hogy kiemelt Bankpartnerünk konstrukciójával havonta 2.677 Ft-tal alacsonyabb a törlesztési kötelezettségünk, aminek köszönhetően 10 év alatt 321.240 Ft-ot takaríthatunk meg.

Az egyedi kamatkedvezményre való jogosultság minden esetben függ az igénylő jövedelmi helyzetétől, az igényelt hitel összegétől, a választott futamidőtől és az adósminősítés eredményétől!

Amennyiben Ön is hitelfelvétel előtt áll és szeretne személyre szabott, díjmentes tájékoztatást kapni az Ön számára elérhető legkedvezőbb fogyasztóbarát lakáshitelről számoljon lakáshitel kalkulátorunkkal vagy kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Irodáinkban a teljes körű hitel- és CSOK ügyintézés díjmentes!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése