Kiemelt bankpartnerünk szem előtt tartva ügyfeleink igényeit, mind a piaci változásokat, az új, devizában igényelt jelzálogalapú, annuitásos kölcsönei mellé lehetővé teszi – a kölcsön összegétől függetlenül – az árfolyam fixálását.

Ezzel a lehetőséggel a fixált időszakban, a devizaárfolyam kedvezőtlen alakulása esetén is kiszámíthatóvá válnak a havi törlesztő részletek.

Miért kedvező a fixált árfolyamú kölcsön?

  • Az árfolyam változás generálta plusz teher a hitel hátralévő futamideje alatt egyenletesen oszlik el.
  • Az árfolyam kedvező alakulásából adódó esetleges túlfizetésre a kamatperiódus végén ingyenes előtörlesztési lehetőséget biztosítanak.
  • A kölcsön igénylésekor a vállalt árfolyamot a hitelkiváltó hitel devizanemétől függően 190 HUF/CHF, vagy 250 HUF/EUR –on rögzítik az ügyfél kérése alapján a futamidő első 12 és 24 hónapjára, amely a fixált időszak lejárta után újra igényelhető.
  • Igényléskor nem szükséges plusz dokumentumok benyújtása. Az árfolyam fixálása külön díjjal nem jár.

További részletekről érdeklődjön irodáinkban vagy kollégáinknál.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Lakáscélú a jelzáloghitelünk van. Milyen jogszabályra hivatkozhatok?Ráadásul a bank kikötötte, hogy csak 15.-én törleszthetek, amikor mindig magas az árfolyam.

Üdvözlöm!Hatalmas összegű CHF hitelünk van, még bírjuk fizetni és korábban volt megtakarításuk. Az Erste bank közölte, hogy ezt CHF-ben kell megtegyem, azaz vennem kell frankot eladási árfolyamon (ott a bankban vagy be is vihetem) és fizessem be.Mivel folyószámlán van a pénzem ha kiveszem akkor azért kezelési költséget vonnak le.Nincs erre jogszabály, hogy ha a törlesztőrészlete középárfolyam számolják, akkor az előtörlesztés is így legyen?

Köszönettel