FHB lakáshitel

Lakáshitel ügyintézése előtt áll, és az FHB lakáshitelei iránt érdeklődik? Információra lenne szüksége azzal kapcsolatban, hogy az FHB lakáshiteleit milyen kondíciókkal és feltételekkel nyújtja? Térjen be a Hitelnet valamely irodájába, s Tanácsadóink készséggel adnak választ minden lakáshitellel kapcsolatos kérdésére.

Ha Önnek fontos az árfolyamkockázat nélküli hitel és a kiszámítható kamatozás, akkor Bankpartnerünk azon hitelkonstrukcióját ajánljuk Önnek, melynek kamata az első évben fix, majd azt követően a Magyar Nemzeti Bank által rendszeresen közzétett hat havi BUBOR mértékéhez, mint referenciakamathoz rögzített. A BUBOR a Budapesti Bankközi Kamatláb rövidítése, melyhez, mint referencia kamatlábhoz viszonyítják a pénzintézetek a kölcsöneik kamatát.

A referenciakamat változása szoros összefüggésben áll a hazai gazdaság helyzetével. Jellemző, hogy mértékének alakulása követi a jegybanki alapkamat mértékét.

Ha Önnek sokat segítene, hogy a lakáshitel futamidejének elején alacsonyabb összegű törlesztő részlet megfizetésére legyen kötelezett, akkor válassza azt az FHB lakáshitel konstrukciót, ahol a futamidő első három évében alacsonyabb összegű törlesztést kell fizetnie. A lakáshitel forint alapú, a törlesztő részlet az első évben fix, majd azt követően árazásában referenciakamathoz kötött.

Ez a típusú lakáshitel konstrukció különösen akkor ajánlott, ha Ön vagy párja éppen GYED vagy GYES ellátásban részesül és jelenleg alacsonyabb bevételből gazdálkodnak. Ugyancsak kedvező ez a hitelkonstrukció akkor, ha Ön éppen most kezdett új munkahelyen és a próbaidő alatt alacsonyabb a bérezése. A 3 éves türelmi idővel kínált hitelterméket akkor is célszerű igénybe venni, ha a hitelfelvevő jelenleg már rendelkezik egy kisebb összegű áruhitellel vagy személyi kölcsönnel, melynek törlesztése még néhány évig eltart.

Amennyiben az Ön igényeinek olyan hitelkonstrukció felelne meg, ahol elengedésre kerülnek a kezdeti költségek, akkor Tanácsadóink szintén tudnak Önnek megfelelő megoldást javasolni. Ennek köszönhetően a hitelfelvétel során nem kell megfizetnie az értékbecslés díját, a tulajdoni lap lekérdezésének díját, a folyósítási jutalékot, illetve szerződéskötési díjat, valamint a lakáshitel törlesztésekor a kezelési költséget.

Bankpartnerünk azonban nem csupán piaci kamatozású lakáshiteleket kínál, hanem állami kamattámogatású kölcsönt is, mely új lakóház építésére vagy vásárlására, illetőleg használt lakóingatlan korszerűsítésére is igénybe vehető. A kamattámogatásnak köszönhetően kedvező kamatláb mellett igényelhető. A törlesztő részlet hosszútávon kiszámítható, hiszen a lakáskölcsön akár 5 éves kamatperiódussal is felvehető. A kamattámogatott hitelek igénylési feltételeiről szintén honlapunkon olvashat bővebben.

Ha kíváncsi az FHB lakáshiteleinek havi törlesztő részletére is, akkor akár ajánlatkérését is elküldheti Hitelszakértőinknek, akik az Ön igényei és lehetőségei szerint ajánlanak Önnek kedvező lakáshitel konstrukciót!


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x