Amennyiben Ön szabad felhasználásra igényelhető vagy lakáscélú tervei megvalósításához igénybe vehető euró alapú hitelkonstrukciót kíván felvenni, akkor mindenképpen fontos tudnia az elérhető hitelek devizanemével kapcsolatos előírásokat.

Mekkora összegű hitel igényelhető a fedezetül szolgáló vagy a megvásárolni kívánt ingatlan forgalmi értékéhez viszonyítva?

Az Ön által felvenni kívánt hitelösszeghez szükséges jövedelem nagyságáról a Hitelnet irodáiban érdeklődhet személyesen, telefonon vagy e-mailben. Továbbá konkrét hitelügylet esetén célszerű a honlapunkon lévő ajánlatkérő nyomtatványt kitölteni. Ez alapján ugyanis kollégáink 1 munkanap alatt elkészítik az Ön igényeihez és lehetőségeihez szabott euró konstrukciókat tartalmazó hitelajánlatot. A díjmentes ajánlat nem csupán az Ön által igazolt jövedelem alapján felvehető maximális euró összeget tartalmazza, hanem megtudhatja a kívánt hiteltermék havi törlesztő részletét is.

Az euró hitelek havi törlesztő részletét Ön is pillanatok alatt kiszámolhatja a honlapunkon lévő Hitelkalkulátor segítségével bármely futamidőre.

Az Önnek megfelelő euró alapú hitelkonstrukció kiválasztása után Kollégáink felmérik az Ön hitelképességét és elvégzik a hitelügylet előzetes bírálatát is, majd pozitív előminősítést követen sor kerül a hitelkérelem leadására is. A hitelügyintézést természetesen teljes mértékben Kollégáink intézik, nem kell Önnek sorban állni sem a bankban sem az illetékes földhivatalban.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jó napot.
Hitelkiváltást szertnék Euro alapon 7 500 000.Ft Ot.
Netto jöv: 110 000 ezer Ft
Az ingatlanra van bejegyezve jelzálog
erste bank
Az ingatlan Csepelen található 68 negyzetm.