Tisztelt Szakértők!

Jelenleg albérletben lakunk párommal és fiával. És szeretnénk venni házat 4 és 7 millió értékben. nincs önerőnk. Viszont nekem van egy fél házam. És erre úgy gondoltam h lehetséges lenne ha vennénk egy házat. És beleszámoltatom a fél házamnak a fedezetét, és az új ingatlant is be lehet számítani fedezetnek?

Köszönöm!

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben nem rendelkeznek megfelelő önerővel, akkor lehetőség van a megvenni kívánt ingatlanon túl kiegészítő ingatlan bevonására, Ebben az esetben azonban a teljes tulajdonosi körnek a hozzájárulása szükséges, önmagában csak az 50 % nem elegendő, mert ebben az esetben a földhivatal nem végezné el a jelzálogbejegyzést.  Ebben az esetben tehát a maradék 50 % tulajdonosának is a hozzájárulása szükséges a hitelfelvételhez.

Amennyiben az egyéb feltételeknek megfelelnek az élettársa fiára igényelhető lehet a CSOK, amit a bankok már saját erőként fogadhatnak el.

A legkedvezőbb lakáshitel ajánlatokat megtekintheti lakáshitel kalkulátorunk segítéségével és szakértőink díjmentes szolgáltatásokkal állnak az  Ön rendelkezésére.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése