Tisztelt Hitelnet!

Hiteleinket szeretnénk kiváltani egy hitellé, de a banknál nem mindegyik hitelt váltanák ki, mint például az áruhitelt, hitelkártyát. Azt úgy számolják, hogy az megmaradt hitel és ezért nem kaphatunk kiváltó hitelt.

Kérdésem az lenne, hogy akkor hogyan tudnám kiváltani a hiteleimet, ami havi 220 ezer forintot jelent nekem és már nagyon nehezek a napjaink, de még semmilyen tartozásunk, elmaradásunk nincs és BAR listán sem vagyunk. Ha a havi törlesztés legalább felére csökkenne, akkor könnyebb lenne a 3 gyerek mellett.

Segítségét előre is megköszönöm. Szeretnék tanácsot kérni a megfelelő megoldásra.
Tisztelettel.
Klára

Kedves Klára!

Pénzügyi partnereinknél van olyan hitelkiváltó konstrukció, melynek keretében fedezet nélkül felvett kölcsönök kiváltására is sor kerülhet, kivéve a hitelkártya kiváltását. Az áruhitel kiváltásának azonban elvi akadálya nincsen. Mivel a hitelkártya tartozás valóban nem fizethető ki adósságrendező konstrukció keretében, ezért annak havi törlesztésére bizonyos összeget kalkulálnak a bankok hitelbírálat során. Viszont azon kölcsönök törlesztő részletét, melyek kiváltásra kerülnek, nem veszik figyelembe az adósságrendező hitel elbírálásakor.

A hitelek kiváltásánál ugyancsak feltétel, hogy a kiváltandó kölcsön egyenlege nem mutathat hátralékot, mert ez a hitelkérelem elutasítását okozhatja. Hátralékos hitelt egyik pénzintézet sem vált ki. A hitelkiváltás során a törlesztési bankszámla kivonatokkal igazolni is kell a szerződésszerű, problémamentes hitelmúltat.

Ahhoz, hogy Tanácsadóink az Önök igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hitelkiváltó konstrukciót találjanak, további információkra lenne szükség a kiváltandó hiteleket illetően, például: a felvett hitelek típusa, összege, fennálló tartozás, stb. Ezeket az adatokat online ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével adhatja meg. Lényeges az is, hogy mekkora nettó jövedelmet tud igazolni a háztartás és milyen egyéb rendszeres kiadásaik vannak.

A bankpiacon elérhető legkedvezőbb hitelkiváltó kölcsönök aktuális törlesztő részletét online hitelkalkulátorunk segítségével Ön is kiszámolhatja a hitelösszeg és a futamidő megadásával. A futamidő kiválasztásánál vegye figyelembe, hogy az adós életkora a hitel lejáratakor nem haladhatja meg a 70. évet!

Amennyiben a kapott hitelajánlatunk elnyeri tetszésüket, a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodában vállaljuk a díjmentes hitelügyintézést is!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése