Mára már szinte az összes hitelintézetnél megjelentek a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek, melyek alapvetően új és használt lakás vásárlásához, új lakóház építéséhez, illetve igazoltan lakáscélú hitel kiváltásához igényelhetők kedvező kamatszint mellett. Hogy még vonzóbbá tegye kizárólag használt lakóingatlan vásárlásához nyújtott fogyasztóbarát lakáshitelét, kiemelt Bankpartnerünk most extra kamatkedvezményt ad erre a célra. Mutatjuk a részleteket!

Extra kamatkedvezmény használt lakás vásárlásához!

Használt lakás vásárlásához nyújtott Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelét kiemelt Bankpartnerünk ebben a hónapban extra kamatkedvezménnyel kínálja.

A kamatkedvezmény mértéke: 0,25%.

A kedvezmény időtartama: 2018. március 01. és 2018. március 30. között befogadott Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek esetén érvényes, melyekre a kamatkedvezmény kérése 2018. március 14-ig rögzítésre kerül.

Mely hitelkonstrukciók esetében kérhető a kamatkedvezmény?

A Bank által használt lakás vásárlására nyújtott fogyasztóbarát lakáshitel összes kamatperiódusa esetén minden kedvezményszinthez (Aktív, Prémium aktív, Top Prémium aktív) igénybe vehető a kamatkedvezmény:

  • 3 éves kamatperiódus
  • 5 éves kamatperiódus
  • 10 évig fix konstrukció
  • 15 évig fix konstrukció

Mit jelent a kedvezmény számokban?

A legkedvezőbb kamatszint 3 éves kamatperiódus esetén érhető el, ami azt jelenti, hogy ennél a konstrukciónál 3 évig biztosan fix a törlesztő részletünk. Ugyanígy az 5 éves kamatperiódusú terméknél 5 évig változatlan törlesztő részlettel számolhatunk.

Példa I. 10 milliós hitelösszeg, 20 éves futamidő

Az igénylők – legalább havi 400.000 Ft jóváírás vállalásával – TOP Prémium aktív kedvezményre jogosultak, ami azt jelenti, hogy ezáltal a normál kamatból 1,25% kamatkedvezményt kapnak. Ez a kamatkedvezmény növelhető most további extra 0,25%-kal!

TOP Prémium aktív kategóriában fentiek alapján tehát az alábbi kamattal juthatunk a kölcsönhöz:

  • 3 éves kamatperiódus esetén: 2,86%
  • 5 éves kamatperiódus esetén: 3,38% 

A havi törlesztő részlet alakulását az alábbi diagram mutatja:

Példa II. 10 milliós hitelösszeg, teljes futamidőre rögzített kamattal

Az igénylők – legalább havi 400.000 Ft jóváírás vállalásával – TOP Prémium aktív kedvezményre jogosultak, ami azt jelenti, hogy ezáltal a normál kamatból 1,75% kamatkedvezményt kapnak. Ez a kamatkedvezmény növelhető most további extra 0,25%-kal!

TOP Prémium aktív kategóriában fentiek alapján tehát az alábbi kamattal juthatunk a kölcsönhöz:

  • 10 évig fix kamat esetén, fix 10 éves futamidőre: 3,25%
  • 15 évig fix kamat esetén, fix 15 éves futamidőre: 4,40%

A havi törlesztő részlet alakulását az alábbi diagram mutatja:

Amennyiben havi 400.000 Ft-nál kisebb összegű jóváírást tudunk vállalni, úgy – havi a 120.000 vagy 300.000 Ft vállalástól függően – a Bank által nyújtott kisebb mértékű kamatkedvezményre lehetünk jogosultak, de ez esetben is igénybe vehető az extra 0,25%-os kamatkedvezmény!

A részletek miatt keresse Szakértőinket  vagy kérje ajánlatunk online online adatlapunkat. Az extra kamatkedvezmény igénylésére már csak néhány nap áll rendelkezésre, Ön se maradjon le róla!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése