Amennyiben Ön rendelkezik legalább 40 százalékos saját erővel és úgy döntött, hogy lakáscélú jelzáloghitelét euró alapon kívánja felvenni, akkor feltétlenül tekintse meg bankpartnereink egyikének ajánlatát, mely nemcsak kedvező kamatláb mellett, hanem akár induló banki költségek nélkül is igényelhető.

Az induló banki költségek nélküli euró alapú lakáshitel konstrukció esetén pénzügyi partnerünk a futamidő első hat hónapjában kamatkedvezményt biztosít, így az első kamatperiódusban elérhető kamatláb jelenleg 7,44 százalék. Kezelési költséget a bank nem számít fel. A teljes hiteldíj mutató nagysága 8,85 százalékot tesz ki.

Az akciós kamat meghatározott feltételek egyikének teljesülése esetén érvényesíthető, mely lehetőségek közül Ön választhatja ki a számára megfelelőt, melyek az alábbiak lehetnek:

  • 2 csoportos beszedési megbízás megadása
  • Havi szinten minimum két állandó átutalási megbízás indítása
  • Munkabér átutalás
  • Betéti vagy hitelkártya aktivitás (legalább 10 ezer forint havonta)
  • Új betétlekötés (legalább 500 ezer forint)
  • Lakás előtakarékossági szerződés megkötése

E feltételek közül egyet a futamidő első hat hónapjában kötelező fenntartani. Az akciós időszak lejártát követően a lakáshitel kamata 7,94 százalékra változik.

Az induló banki költség nélküli hitelkonstrukcióban a pénzintézet nem számítja fel a kezelési költséget, valamint a folyósítási jutalékot. Az értékbecslés díja a helyszínen fizetendő, melyet a pénzintézet egy lakóingatlan tekintetében visszatérít folyósítást követően.

Amennyiben Ön nem az induló banki költségek nélküli hitelkonstrukciót választja, akkor még kedvezőbb kamattal juthat a lakáshitelhez. Az akciós kamat ebben az esetben is érvényes a futamidő első hat hónapjában, melynek mértéke 7,24 százalék. Kezelési költség most sem kerül felszámításra. A teljes hiteldíj mutató mértéke: 9 százalék. Az akciós időszak lejárata után érvényes kamatláb: 7,74 százalék lesz.

Az euró hitelek havi törlesztő részletét Ön is kiszámolhatja honlapunkon található  Hitelkalkulátor segítségével, vagy személyre szóló ajánlatot is kérhet, díjmentesen.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Svájci frank alapú lakáshitelünket átváltanánk forint vagy euró alapúra. Kérdésünk. melyik lenne számunkra kedvezőbb? 15 éves futamidő van még hátra, havi 60.000 Ft -nál nem tudunk többet törleszteni.
Válaszukat előre is köszönöm.
Tünde