Erste bank hitelkalkulátor

Önnek hitelfelvételi szándékai vannak, ám nem általánosságban kíván érdeklődni a bankpiacon jelenleg elérhető hitelkonstrukciók havi törlesztéséről, hanem kifejezetten az Erste Bank hitelkalkulátora érdekli Önt, s az Erste Bank által nyújtott ingatlanfedezet bevonása nélküli vagy jelzálog alapú hitelek havi törlesztő részletét szeretné megtudni?

A Hitelnet irodáiban, melyek az ország egyre több pontján megtalálhatók, hitelezési Tanácsadóink készséggel adnak tájékoztatást, ám nem csupán az Erste Bank hiteleinek havi törlesztési kötelezettségeiről, hanem a Pénzintézetnél igényelhető hiteltermékek igénylési feltételeiről, valamint a hitelügyintézés menetéről is.

Vezető pénzügyi partnerünknél a piaci kamatozású és az állami kamattámogatású jelzáloghitelek egyaránt elérhetők, emellett van lehetőség fedezet nélküli személyi kölcsön igénylésére is attól függően, hogy az Ön hitelcéljainak megvalósítását melyik típusú hitel szolgálja.

Ha Ön új lakóingatlant vásárol vagy épít, és éppen ezért az államilag támogatott lakáshitelek törlesztő részlete érdekli, akkor Kollégáink az Erste Bank „Fiatalok, többgyermekesek kamattámogatott hitelkalkulátorának” segítségével kiszámolják Önnek, hogy mekkora törlesztésre számíthat ebben az esetben.

A kamattámogatott lakáshitel kamatának mértékét, s ebből kifolyólag havi törlesztését is befolyásolja az eltartott gyermek száma, így ebben az esetben a hitelösszegén és futamidején kívül ezt is meg adnia.

Amennyiben Ön nem jogosult államilag támogatott lakáshitel igénylésére, vagy nem új ingatlant kíván megszerezni, akkor célszerű a piaci kamatozású jelzáloghitelekről, valamint azok törlesztő részletéről tájékoztatást kérnie.

Vezető bankpartnerünknél van lehetőség arra is, hogy Ön jelzáloghitelét az első kamatperiódusban akciós kamattal vegye igénybe. Ebben az esetben az első hat hónapban alacsonyabb összegű fizetési kötelezettségre számíthat, ezt követően azonban emelkedni fog a havi törlesztés összege. Hogy pontosan mennyivel? Ezt Kollégáink kiszámolják Önnek!

Fenti konstrukción kívül olyan hiteltermék is igényelhető pénzügyi partnerünknél, mely esetén kezelési költség nem kerül felszámításra, tehát azt a Bank 0%-os kezelési költséggel nyújtja, mely esetén a megfizetett törlesztő részlet a kamatot és a tőkét csökkenti.

Amennyiben Ön nem szeretne ingatlanfedezetet bevonni a hitel biztosítékául, akkor személyi hitel felvétele javasolt, mely havi törlesztő részletének kiszámítása irodáinkban és Partnereinknél szintén az Erste Bank hitelkalkulátora által történik.

Ha további kérdései is vannak az Erste Bank hitelkalkulátorával kapcsolatban, akkor keresse Hitelszakértőinket, vagy kérjen személyre szóló díjmentes ajánlatot!Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
1 Kérdések és válaszok
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Érdeklődni szeretnék az Erste bank Szabadfelhasználás ingatlanfedezettel ,meddig tart az akció?


1
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x