Már hónapok óta hitelfelvételt tervez, csak a hiteligénylés elindítására ideális időpontot várja? Az Ön számára hitelfelvétel szempontjából ideális helyzetet az jelenti, amikor kedvező kamattal, alacsony járulékos költségekkel igényelhet jelzáloghitelt? Ha a kérdésre igen a válasza, akkor lehetséges, hogy elérkezett a hiteligénylés ideje.

A Hitelnet mintegy 30 bankpartnere jelenleg kedvező feltételekkel kínál hitelfelvételi lehetőséget mind hitelkiváltás és szabad felhasználás, mind lakáscélú tervek megvalósítása esetén.

Vezető pénzügyi partnereink díjelengedési akciójának köszönhetően most akár alacsony kezdeti költséggel vagy kezdeti költségek nélkül igényelhet jelzáloghitelt. A díjelengedési akció azt jelenti, hogy bizonyos banki konstrukciók igénylése esetén Önnek nem kell kifizetni a hitelfelvétel járulékos költségeit úgy, mint értékbecslési díj, folyósítási jutalék, Takarnet ügyintézési díj, közjegyzői okiratba foglalás költsége, hitelkeret beállítási jutalék, fedezetkezelési díj. A díjelengedési akció feltételeiről a Hitelnet irodáiban érdeklődhet.

Bankpartnerünk valamelyikénél hitelkiváltással egybekötve, egy hitelszerződésen belül most felújítási hitelt is igényelhet. Nem jár plusz kezdeti költséggel, továbbá a hitelkiváltás összegén túl plusz pénzösszeghez juthat.

A hitelpiacon folyamatosan jelennek meg partnerpénzintézeteink úgynevezett referenciakamathoz kötött hitelkonstrukciói. A referencia kamatnak köszönhetően a szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghitelek kamata előre kalkulálható és átlátható. Forinthitelek esetén a BUBOR (Budapesti Bankközi Kamatláb) vagy a jegybanki alapkamat, euró alapú finanszírozás esetén pedig az EURIBOR (Európai Bankközi Kamatláb) jelenti a referencia kamatot.

[ad#jelzalogbejegyzes szabfel lakashitel]

Deviza alapú hitelkonstrukció igénylése esetén a bankok lehetővé teszik a forintban fix összegű törlesztést, melynek köszönhetően Ön állandó összegű, változatlan törlesztő részlettel számolhat meghatározott perióduson belül.

A jelzáloghitelek aktuális havi törlesztő részletét Ön is kiszámolhatja a honlapunkon található Hitelkalkulátor segítségével, vagy személyre szóló ajánlatot is kérhet. A hitelfelvétel részleteivel kapcsolatban a Hitelnet irodáiban érdeklődhet, melyek az ország egyre több pontján megtalálhatók.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése