Építkezésre lízing megoldható?

Tisztelt !
Szeretnék érdeklődni, hogy építésre kaphatok-e lízing megoldást, mert sajnos nem rendelkezem túl sok önerővel, illetve feleségem BAR listás (passzív BAR). Van valami lehetőség a részünkre?
Köszönöm válaszát előre is.
Kérdést feltette: Endre

Kedves Endre!

Lakáslízing adásvétel esetén új és használt lakás vételárának kiegyenlítésére vehető igénybe. Építkezés finanszírozására lakáslízing nem igényelhető. Egyébként a pénzintézetek lakáslízing esetén is lekérdezik az igénylők adatait a BAR listán.

A lakáshitel és a lakáslízing finanszírozási aránya között csupán 5% eltérés van: lakáshitel az ingatlan forgalmi értékének – építkezés esetén a lakóház várható jövőbeni forgalmi értékének – legfeljebb 80%-áig igényelhető, míg lakáslízing a vásárolni kívánt ingatlan forgalmi értékének 80%-áig vehető fel.

Pénzügyi Partnereink egyike passzív BAR listás ügyfeleknek is nyújt lakáshitelt, abban az esetben, ha a passzív BAR státusz legalább 6 hónapja fennáll. Amennyiben a felesége passzív BAR státuszának időtartama eléri a 6 hónapot, kérjük, töltsék ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink ismertetni fogják az építési hitellehetőségeket.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x