Építési hitel igénylés passzív BAR lista esetén

Családii házat szeretne építeni és építési hitel igénylés előtt áll? Érdeklődni szeretne a lehetőségekről, de nincs tisztában a lehetőségekkel? Szeretne szakértőhöz fordulni, akinek felteheti kérdéseit? BAR listára került és attól tart, hogy elutasítják hitelkérelmét?

Az építési hitel igénylésének legfontosabb alapfeltételei:

  • A hiteligénylés során minden esetben be kell csatolni a jogerős építési engedélyt és tervdokumentációt. A bankkal szerződésben lévő műszaki szakértők ez alapján állapítják meg az építendő ingatlan várható jövőbeli értékét és ez alapján kerül megállapításra a felvehető hitel összege a hitelbírálat során.
  • Az építési hitelek folyósítása minden esetben szakaszosan történik, a készültségi fokkal arányosan. Az aktuális készültségi fokot is a műszaki szakértők igazolják le.
  • Lehetőség van államilag támogatott hitel igénylésére is, amennyiben megfelelünk a törvényi előírásoknak.

Államilag támogatott építési hitelekkel kapcsolatban ide kattintva olvashat részletesebben.

A legkedvezőbb építési hitel ajánlatokat keresi? Próbálja ki hitelkalkulátorunkat és kérje személyre szóló ajánlatunkat online, díjmentesen, kötelezettségek nélkül.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x