Egyre keresettebbek az osztrák hitelek

Bár a legtöbb hazai pénzintézetnél is igényelhetnek az úgynevezett passzív BAR-osok már jelzáloghitelt, egyre nő a számuk az Ausztriában hitelt felvenni szándékozóknak.

Aktív BAR lista kizáró ok a hazai pénzintézeteknél történő hitelfelvétel esetén.
A legtöbb hazai pénzintézetnél az úgynevezett passzív BAR-osoknak sincs lehetőségük jelzáloghitel igénylésére, így egyre nő a számuk az Ausztriában hitelt felvenni szándékozóknak.

Osztrák hitel igénylése esetén a legtöbb osztrák bank továbbra sem tudja vizsgálni a BAR listát. További érv lehet az osztrák hitelek mellett, hogy ezeknél a kölcsönöknél nincsenek előzetes költségek, azaz több tízezer forint megfizetése nélkül igényelhető szabad felhasználású jelzáloghitel vagy .

Ez annyit jelent gyakorlatilag, hogy lehetőség van arra, hogy a hitelfelvétel során felmerülő valamennyi költséget utólag is lehet vonni a hitelből, vagy hozzáadható a hitelösszeghez és ebben az esetben a futamidő alatt a havi részletekkel együtt kell megfizetni.  További  lehetőség nyugati szomszédunknál, hogy a hivatalos jövedelemigazolás úgynevezett jövedelem nyilatkozattal egészíthető ki, és ezt nem kell igazolni semmilyen módon sem.

Hitelkalkulátorunk segítségével kiszámolható, hogyan alakulnának a havi részletei igénylése esetén a legkedvezőbb kondíciókkal.

Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni a felvenni kívánt hitel összegét és futamidejét, valamint kiválasztani a megfelelő hitelcélt és osztrák hitel kalkulátorunk megjeleníti a várható havi törlesztő részletet, valamint a teljes hiteldíj mutató (THM) nagyságát.

Amennyiben a kalkulátor által kiadott törlesztő részletet Ön megfelelőnek találja, akkor személyre szóló díjmentes ajánlatot is kérhet, melyet hitelezési Tanácsadóink az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelően állítanak össze.

Az osztrák hitel tényleges elindítása esetén van lehetőség előzetes hitelbírálatra, melyhez az alábbi dokumentációra van szükség:
Korábbi tulajdoni lap
Néhány fotó a fedezetül szolgáló ingatlanról
Jövedelemigazolás és esetleg jövedelem nyilatkozat
Személye okmányok


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x