Kiemelt partnerünk, az Unicredit Bank egyedi, kedvezményes terméket kínál a Hitelnet ügyfeleinek 2011. december 31-ig! Amennyiben Ön hitelfelvétel előtt áll, rajtunk keresztül rendkívül kedvező feltételekkel igényelhet lakáscélú vagy szabad felhasználású jelzáloghitelt az Unicredit Bankon keresztül is!

A kedvezmény részletei:

Kedvezménnyel elérhető termékek:

  • UniCredit Szabad Felhasználású Jelzáloghitel (HUF),
  • UniCredit Lakásvásárlási/építési hitel piaci kamatozással,
  • UniCredit Páros Hitel
  • „Öko-Hitel”

Az akció részletei:
Kamatkedvezmény: A hitel teljes futamidejére érvényes, 0,25 %-os kamatkedvezményt biztosítanak, (a mindenkori Kondíciós listában és Hirdetményben foglaltakhoz képest) melynek nincsenek külön feltételei. A kamatkedvezmény a teljes futamidőre érvényes, azon ügyfeleknek, akiknek hiteligénylése az akció ideje alatt kerül befogadásra. A bank a kamatkedvezményt akciós jelleggel kínálja. A kedvezmény egyéb kamatkedvezménnyel (pl. Prémium Jelzáloghitel Ajánlat,Öko-hitel kedvezmény,akciós kamat, Vállalati Dolgozói Csomag keretében kínált kamatkedvezmény) nem összevonható.

Előtörlesztési kedvezmény:a Bank a futamidő alatt, a jogszabályi díjmentes előtörlesztési eseteken felül további két díjmentes előtörlesztési lehetőségét biztosít.

Földhivatali ügyintézés átvállalása: A jelzáloghitelhez kapcsolódó földhivatali ügyintézést a Bank térítésmentesen elvégzi. Ezen egyedi szolgáltatás egyelőre kizárólag Budapesti és Buda környéki földhivatalban történő ügyintézés esetén biztosított.

Rugalmas törlesztési lehetőség: A Bank lehetőséget biztosít arra, hogy a hitel törlesztő részleteit késedelmi kamat- és a késedelmes teljesítéshez kapcsolódó egyéb díjaktól mentesen fizethesse meg az Ügyfél, a Törlesztés esedékességi naptól számított 20 banki munkanapon belül. A kedvezmény jogosultságának feltétele, hogy a Bank idevágó nyilatkozata kitöltésre kerüljön, feltétel továbbá, hogy az adott havi törlesztőrészletet a díjmentes időszak (20 banki munkanap) alatt megfizesse, ellenkező esetben a késedelmi kamat a törlesztés esedékességi naptól számítva terhelésre kerül.

Az akció és a kedvezmények további részleteiről kollégáink állnak rendelkezésére természetesen továbbra is díjmentesen!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése