Banki hitel átjegyzése

Tisztelt Cím!

A párommal egy éve vettük a lakásunkat és azóta is törlesszük. 10 évre vettük fel a hitelt. De szeretnénk, ha lehet mihamarabb egy családi házat venni. A kérdésem annyi lenne, hogy a banki hitelünk áttehető-e egy másik ingatlanra (családi házra a lakásról), vagy milyen megoldások lennének lehetségesek, esetlegesen még vehető lenne-e rá hitel?
Válaszukat előre is köszönöm!
Edit

Kedves Edit!

Akkor lesz lehetőség a hitel átjegyzésére, ha a vásárolni kívánt ingatlan már az Önök tulajdonában lesz.
Másik lehetőség, ha eladásra kerül a jelenlegi lakás, akkor a rajta lévő hitelt a vételárból visszafizetik, s a ház vásárlásához újabb banki hitelt igényelnek.
Függetlenül attól, hogy a jelenlegi lakást értékesítik vagy sem, a megvásárolni kívánt lakóház finanszírozásához – jövedelemtől függően – további lakáshitel igényelhető.
Ha szeretnék megismerni a jelenlegi lakáshitel konstrukciókat, kérjük, töltsék ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Tanácsadóink ismertetni fogják a lehetőségeket.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x