Az AXA Bank lakáshitel kínálatában megtalálhatók mindazon hitelcélok, melyek minden egyéb pénzintézet esetében is elérhetők, vagyis: vásárlás, építés, bővítés, felújítás.

Az AXA lakásvásárlási hitele új és használt lakás megszerzéséhez egyaránt igényelhető. Építési hitele önállóan forgalomképes, új építésű lakóingatlan finanszírozására vehető igénybe. A Pénzintézet bővítési hitelének elsődleges célja a lakótér térfogatának növelése: tetőtér beépítése, emelet-ráépítés, toldaléképítés. Felújítási célú hitelt Ön akkor igényelhet Bankpartnerünknél, ha lakásán, családi házán vagy egyéb lakóingatlanán felújítási illetve állagmegóvási munkálatokat kíván elvégezni.

Az AXA Bank lakáshitelét Ön igényelheti életbiztosítással kombinálva vagy lakástakarék pénztári megtakarítással.

Az AXA Bank lakáshitelének minimális futamideje 1 év, a maximuma pedig 40 év lehet, az Ön választásának megfelelően, illetve figyelembe véve az életkorra vonatkozó előírásokat.

Az AXA Bank által nyújtott lakáscélú jelzáloghitelek maximális összege 50 millió forint, de a lakáskölcsön összege – a hitel/fedezeti arányra vonatkozó jogszabály értelmében - nem lehet több egyik konstrukció esetében sem a fedezetül felajánlott ingatlan értékének meghatározott százalékánál.

A lakáshitel fedezeteként az AXA olyan hazánk területén lévő, önállóan forgalomképes ingatlant fogad el, mely magánszemély tulajdonában van, s melynek értéke eléri legalább a 4-5 millió forintos forgalmi értéket. A lakáshitel fedezete maximum három, belterületi ingatlan lehet. Lehetséges ingatlantípusok az alábbiak:

  • Lakóingatlan (családi ház, társasházi lakás, sorház)
  • Üdülő, nyaraló, hétvégi ház
  • Építési telek
  • Garázs
  • Kereskedelmi üzlethelyiség
  • Iroda

Amennyiben az AXA Bank által alkalmazott kamatokat illetve díjteleket szeretné megismerni, kérje a Hitelnet segítségét, ahol Tanácsadóink készséggel adnak felvilágosítást a Pénzintézet lakáshiteleivel kapcsolatban. Elküldheti ajánlatkérését is, s Kollégáink egy munkanapon belül ismertetni fogják Önnel az AXA Bank lakáscélú jelzáloghiteleinek havi törlesztő részletét, valamint az adott lakáshitel termék legfontosabb kondícióit. Irodáinkban az ajánlatkérés díjmentes!

Az AXA Bank lakáshiteleivel kapcsolatos további kérdéseit Hitelszakértőnknek is felteheti!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Kedves Szakértő!

Nekünk lenne egy lakáshitelünk, aminek a törlesztőrészlete 49900 Ft + 91000 Ft életbiztosítás/negyedév. Vagyis havonta 80000 Ft-ot fizetünk. Kérdésem az lenne, hogy miért kell az életbiztosítást fizetni? (csak így adtak hitelt)Kiválthatom-e egy kedvezőbbre? Megéri?

Köszönettel:

Ádám Dóra