Az AXA Banknál szeretne hitelt igényelni, s a Bank hitelkalkulátorát keresi? A Hitelnet által az AXA Bank hitelkalkulátora is elérhető, hiszen irodáinkban lehetőség van az AXA által kínált hitelkonstrukciók igénylésére is.

Ha Ön megadja a felvenni kívánt hitel összegét és futamidejét, valamint a hitel célját, akkor hitelezési Tanácsadóink kiszámolják Önnek az AXA Banknál elérhető szabad felhasználású, illetve lakáscélú jelzáloghitelek havi törlesztő részletét.

Az AXA Banknál elérhető jelzáloghitelek devizanemét illetően azonban lényeges változások következtek be.

Míg a pénzügyi és gazdasági válság ellenére is egészen 2010. június 1-ig elérhetőek volt a Banknál a forint, euró és svájci frank alapú kölcsönök egyaránt, addig fenti dátumtól kezdve az AXA megszüntette a svájci frank alapon igényelhető hiteleit, vagyis jelenleg már nincs lehetőség svájci frank alapú hitelkérelmek benyújtására.

S alig telt el néhány hét a svájci frank alapon folyósított jelzáloghitelek felfüggesztésétől számítva, az AXA Bank bejelentette az euró alapú hitelkonstrukciók megszüntetését is, 2010. július 16-tól kezdve tehát már euró alapú kölcsönkérelmeket sem fogad be a pénzintézet.

Ha Ön az AXA Banknál euró alapú hitelt kíván igényelni, akkor ezt már csupán néhány hétig teheti meg. Az AXA által nyújtott hitelkonstrukciók havi törlesztő részletéről irodáinkban és Partnereinknél személyesen is kaphat felvilágosítást, vagy elküldheti ajánlatkérését, s Kollégáink ismertetik Önnel a kívánt törlesztéseket.

Amennyiben július 16-ig nem igényli az AXA euró alapú hiteltermékeinek valamelyikét, akkor azt követően forint alapon juthat kölcsönhöz a pénzintézetnél.

Az AXA Bank forint alapú hiteltermékeinek nemcsak a törlesztő részletéről, hanem az egyes hiteltípusok kondícióiról, valamint igénylésének feltételeiről is részletes felvilágosítást kaphat a Hitelnetnál.

Ha az AXA Bank hitelkalkulátorával kapcsolatban további kérdései lennének, forduljon Hitelszakértőnkhöz!

Az AXA Bank hitelei mellett további mintegy 30 bankpartnerünk jelzáloghitelei is elérhetők a Hitelnet irodáiban és Partnereinél!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

7 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Én szeretném átváltani hitelből forintra a svájci frank jelzáloghitelemet. Sajnos csak nyugdíjunk van. Rendesen fizetünk és fizettünk mindent. 3 millió 500 ezer lenne a végtörlesztés. Milyen lehetőségünk van és hová forduljunk?

Felmondott hitelünk van önökkel a lakásunk árverezés alatt is volt.Van-e lehetőségünk még valamiféle megoldásra.Gondolok itt új szerződésre,futamidő hosszabbításra,alacsonyabb törlesztő részlettel?

önöktől vettünk fel jelzálog hitelt mára a tartozás 2000000 még szeretnénk ehhez felvenni még 3 milliót mi szükséges hozzá?Mennyi a törlesztő részlet 10 évre deviza és forint alapúban.
Sürgős az ügy.
köszönettel.
Mik a költségek az ügyintézéshez?

Üdvözletem ,érdeklődnék otp s chf lakáshitelem szeretném kedvezőbbre váltani.2006májusban 3.4mf hitelt vettünk fel lakásvásárlásra ltp bevonással amely most járt le kb260e.ft fizet ki.jelenleg 4.4 mf a hitel tartozás 42e.ft törlesztövel.elmaradás nincs párommal dolgozunk havi számlára érk.jöv.kb 2*100e.ft két kisgyermeket nevelünk 4-5évesek.Érdekelne kedvezőbb lehetöség ltp vagy hasonlo támogatás bevonásával.segitségüket köszönöm