Tisztelt Cím.

Nekünk kb 12 milliós adósságunk van, ami egy házhitel, egy kocsi hitel és személyi kölcsönökből tevődik össze. Nagyon magas lett a havi törlesztő részlet, így ezt szeretnénk kiváltani egyetlen hitellel. Ehhez csak forint alapú hitelt szeretnénk felvenni, a futamidő nem lényeges, bár azért maximum 20 év lenne jó vagy kevesebb.

Kérem, adja meg kivel lehetne felvenni a kapcsolatot ezzel kapcsolatban, milyen feltételek kellenek és mely bankokkal állnak kapcsolatban illetve melyik bank lenne az új hitel adója.

Tisztelettel, Zsolti

Kedves Zsolti!

A hitelek összevonásához elsődlegesen ingatlanfedezetre volna szükség. A bevonható ingatlan, s az Önök jövedelmi helyzete alapján meghatározható az adósságrendezésre maximálisan nyújtható hitelösszeg.

Amennyiben deviza alapú hitelek kiváltásáról van szó, akkor számolni kell azzal is, hogy az árfolyam ingadozásának köszönhetően a hitelkiváltással árfolyamveszteség realizálható.

A maximum futamidő az Önök életkora alapján határozható meg. A kölcsön lejáratakor az adós nem lehet idősebb 70 évnél.

Adósságrendező hitelajánlatunk és a hiteligénylés feltételeinek megismeréséhez online nyomtatványunkat kellene kitöltenie. Ezt követően Hitelszakértőink felveszik Önnek a kapcsolatot, s személyes hitelajánlat formájában tájékoztatják a lehetőségekről. Pénzügyi Partnereink között valamennyi hazai pénzintézet megtalálható. A hitelnyújtó bank kiválasztásához a további részletek ismerete szükséges.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Szakértő!
Ismerősömnek segítek a tájékozódásban:
Kérdésem, hogy egy deviza alapú hitelt és egy személyi kölcsönt, melyek más-más banknál vannak, össze lehet-e vonatni (esetlegesen egy bankhoz átvinni…) oly módon, hogy kevesebb havi törlesztésre jöjjön ki utána az összeg, mint amennyi így a kettőnek az összege.
Illetve, hogy hol lehet ennek konkrétan utánaszámoltatni úgy, hogy biztosan megbízható tanácsot, ajánlatot kapjunk. Egyrészt, hogy melyik bank vállal ilyet, illetve, hogy jogilag teljesen korrekt (apró betűs buktatásoktól mentes) új koncepcióba lépjünk át.
Köszönettel: Gyöngyi