Áthidaló hitel LTP-vel kombinálva?

Tisztelt Cím

Az áthidaló hitellel kapcsolatban lenne kérdésem.

Párommal találtunk egy emelt szintű szerkezetkész külterületi ingatlant melyet szeretnénk megvásárolni, /természetesen jogerős építési engedély van rá/de csak úgy áll módunkban, ha a jelenlegi ingatlanunkat értékesítjük, vagy áthidaló kölcsönt veszünk fel a vásárláshoz, ill. az építkezés befejezéséhez.
– milyen feltétellel juthatunk hozzá,
– mely bankok foglalkoznak ezzel a hitellel
– melyik az a bank amelyik csak a meglevő ingatlan eladásakor számítja fel a kamatot
– mi van akkor, ha rendelkezünk egy fundamenta takarékossággal, ami kb. 2,5 év mulva jár le /4 éces futamidejü/ ezt tudnánk e kombinálni a mostani vásárlással.

a jelenlegi ingatlanunkon még van egy erste bankos teher, de azt az információt kaptuk hogy ök nem foglalkoznak a fundametás előtakarékossággal, már nincsenek velük kapcsolatban, holott náluk kötöttük meg direkt, ha szükség lenne rá de már csak a sajátjukat hirdetik válaszukat köszönöm
Kérdést feltette: julia

Kedves Júlia!

Több hazai pénzintézet is kínál lehetőséget áthidaló hitel felvételére. Ezek között van olyan bank, ahol az ügyfeleknek az áthidaló hitel futamideje alatt – ami maximum 2 év – nem kell törlesztő részletet fizetniük. A felvett tőke és annak kamata, valamint kezelési költsége az ingatlan értékesítésekor, egy összegben fizetendő. Természetesen itt bank nevet nem említhetünk, de jelenleg van olyan partnerünk, ami kínál ilyen lehetőséget.

Az áthidaló hitel nem kombinálható lakás-takarékpénztári megtakarítással egyik pénzintézetnél sem. Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink ismertetni fogják a feltételeket és lehetőségeket.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Cím!
Áthidaló hitellel kapcsolatban lenne kérdésem.
Az ingatlan már megvételre került. A felújítás során derült ki, hogy hitelre van szükségünk. Nem átépítésről, csak felújításról van szó.
A felújítás után tudjuk értékesíteni jelenlegi ingatlanunkat. Ebben az esetben milyen hitellehetőségeim vannak?
Előre is köszönöm válaszát.
Üdvözlettel:
Zsuzsanna


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x